Normàlis?1.trimeszterben alacsony pulzus,szédülés?11hetes kismama
Figyelt kérdés
Ma délután kezdődött,hogy szúr jobb oldalt a mellkasom levegővételkor.Megmértem a vérnyomásom.100/80kb.A pulzusom 58-65közt mozog.Nem múlik a szédülés se.Reggel megyek a háziorvoshoz a kiskönyvet kitöltetni.Vagy ne várjak reggelig?2022. aug. 11. 19:49
1/7 anonim válasza:
Ez normális. A vérnyomás és a pulzus is belefér a normál tartományba, a vérnyomás alsó határ de kismamaként teljesen normális és a szédülés is.
Reggel úgyis meg fogod említeni a dokidnak, ezért most nem kell elindulj.
2/7 anonim válasza:
Nekem állandóan alacsony a terhesség óta, olykor 90/60 a vérnyomásom, és 55-ös pulzust is mertem már, folyton szédelgek, fáradok, kókadozom, amúgy félidőnél járok. Ez van. Nem fog ezzel kezdeni a doki se semmit.
3/7 anonim válasza:
Ma nekem is valami 100/ akármennyi volt a vérnyomásom.. De nekem is azt mondták, hogy ne aggódjak, amíg nem magas, addig rendben van, ha magas akkor mindenképpen forduljak orvoshoz. (De a legmagasabb is 120/78 volt, ami még mindig teljesen normális érték) Én 13 hetes vagyok
4/7 anonim válasza:
Nekem pár hete ugyanígy maximum 110-ig megy fel, tegnapelőtt pl 87/70 volt… Általában a 96/70 körüli a leggyakoribb mostanában.
Ha nem ájulsz el, csak szédelegsz, akkor normálisnak mondható.
Szédülésnél én meg szoktam enni egy joghurtot vagy egy darab sajtot, korpovit kekszet, és ezektől viszonylag hamar elmúlik.
19 hetes vagyok ikrekkel.
5/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen alacsony a vérnyomásom a terhesség kezdete óta. Ájulásom is volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Felhívtam az ügyeletet.Szerintük mozgáseredetű a szúrás.A vérnyomásom/pulzusom normálisnak mondható.A szédülés a meleg és a terhesség miatt van.Mondták vegyek be Panadolt,segített.Reggel megyek a háziorvoshoz és ő csinál ekg-t.Kitartás nekünk szédelgős kismamák és gondtalan babavárást.🤗🥰
2022. aug. 11. 22:36
7/7 anonim válasza:
Az én esetemben,a fej fájás, alacsony vérnyomás és a szédülés is volt, ma lett meg a véreredmény én vérszegény vagyok.
Persze ez nem jelenti azt hogy te is, de úgyis el küldenek laborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!