11 hetes vagyok, ha tüsszentek, vagy fekszek és átfordulok, akkor beszúr a hasam. Ez normális ?
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 14:15
3/10 anonim válasza:
Igen. Én ha éreztem hogy jön már magamtól gömbölyödtem picit össze, mert elnyúlva tuti feljajdultam.
4/10 anonim válasza:
Nekem is szúrt sőt később rosszabb lett ahogy nőtt a pocak nyomás alá került valami ideg az alhasamban és ugy fájt neha alig tudtam járni is
5/10 anonim válasza:
Normális, nyúlnak a méhtartó szalagok.
6/10 anonim válasza:
Normàlis és szörnyű volt nekem is.
2. Gyereknél volt így, közben az elsőt emelgettem..
Mindig attól féltem amiatt.
Aztán benyaltam egy köhögös betegséget
Brrrr
7/10 anonim válasza:
Igen,normális.Velem is előfordul.14hetes kismama
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2022. szept. 4. 21:15
9/10 anonim válasza:
Én 10 hetes vagyok és ha érzem,hogy tüsszentenem kell,rá készülök.😅Akkor is iszonyatosan bele nyilal,ha alacsonyan ülök és fel állok.
10/10 anonim válasza:
Nekem is ez volt, mintha hirtelen meghúznám a méhszalagokat, olyasmi érzés.
Első párnál én is izgultam mi ez, azóta csak felkészülök:
pocak betámaszt két oldalról, miközben próbálok a vállamba tüsszögni vagy köhögni, hogy mégse legyek már annyira tirpák, hogy a kétkezes hastartogatás közben szanaszét küldöm az igét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!