Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen beütöttem hatul a...

Terhesen beütöttem hatul a lapockámat egy szekreny sarkasba ami a falon van.. fájt! lehet valami baja a babónak?? Lehet hulye kerdes?? De nem lehet tudni sosem..

Figyelt kérdés

2023. aug. 10. 17:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Beütöttem a lábujjam, lehet valami baja a fülemnek?
2023. aug. 10. 18:37
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Ez a kérdés nem lehet valós. Nem lehet valaki ekkora gyökér.
2023. aug. 10. 18:57
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenkor erősen elgondolkodok, hogy nem-e IQ-hoz kellene kötni a gyerekvállalást...
2023. aug. 10. 19:30
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

"...nem IQ-hoz kellene-e kötni..."

Ha már... 🙂🙃

2023. aug. 10. 20:04
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha a lapockádban hordod a magzatod, akkor lehet. De akkor sem az ütéstől, hanem attól, hogy az q.rvára méhen kívüli terhesség lenne.
2023. aug. 10. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
Istenem, gyere le! És a kérdezőnek gyereke lesz, akiről gondoskodnia kell majd...Ennyi ésszel ez elég nagy kihívás, azt hiszem.
2023. aug. 10. 22:17
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
A kérdés nagy eséllyel pályázhatna a "gyk leghülyébb kérdése" címre. Simán top 3-ban lehetne, karöltve a vonaton menetiránynak háttal utazóval (ott is az volt a kérdés, hogy lehet-e baja ettől a babának).
2023. aug. 10. 22:40
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Nézd, az én kisfiamnak attól sem lett baja, hogy 15 hetes terhesen akkorát tanyáltam a biciklivel, mint egy lisztes zsák. Ráestem a hasamra, a hasammal a vázra. Minimálisan tompította karom az ütést, mert önkéntelenül is magam alá kaptam.

Az arcom, a lábaim, a kezeim úgy néztek ki, mintha megtámadott volna egy oroszlán horda.

Egy horzsolás azóta is látszódik, a kisfiam pedig tegnap töltötte a 6 hónapot, köszöni jól van.

Akor is rohantunk a kórházba nehogy magaztburok levállás legyen, vagy kinyiljon a méhszáj, de semmi baja nem volt. Sőt ott mutatta meg telibe a fütyijét :D

S nem, nincs rajta bicikli formájú anyajegy/folt/heg.

2023. aug. 10. 22:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
KB 30 hetesen elájultam, és a hasamra estem, nem lett semmi baj, védve vannak, főleg, hogy a hátadat ütötted meg 😉
2023. aug. 10. 23:28
 20/22 anonim ***** válasza:
59%

Persze vaze,beutotted a lapockadat,csakis lehet baja a babónak.🤦

Én hasra estem terhesen és semmi baja a babónak.

Szóval nyugodj meg,paramami...

2023. aug. 11. 05:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!