Kismamak, ti mindannyian boldogok vagytok?
Ugy ertem ezt, hogy mindig boldogan varjatok a babatokat? Vannak olyan pillanatok, amikor legszivesebben sirnatok mert feltek a jovotol, vagy szorongtok attol hogyan fogtok megelni annak ellenere, hogy mindenetek megvan - legalabbis a ti igenyeitek szerint?
Meseljetek!
ez nagyon jó kérdés:D
én 25 hetes terhes vagyok, és az eredményeimbe mindig van valami gond, bevéreztem majd' 1 hetet voltam kórházba, és minden kis görcsre rosszat gondolok:(
aggódok nagyon a babáért.
persze itthon fekszek, és én aki előtte szinte nem is sírt szinte napi jelleggel sírok, h. milyen szerencsétlen vagyok....
persze ha "kitisztulok" rájövök, h. dehogy vagyok szerencsétlen, nekem lesz 1 babám, most csináljuk a házat,párom becsületesen dolgozik, és jobban szeret mint valaha....
csak sokat vagyok egyedül, és a tétlenség megőrjít....
én nem az anyagiaktól félek, hanem hogy minden rendbe legyen velünk:)
Lanyok, koszonom a valaszokat! 8 nap van meg a kiirt napig es minden nap azert imadkozom, induljunk mar be! Hatha konnyebb lesz. Ne kelljen a csaladomra szorulni, muljanak mar el a felelmeim! Tudjak vegre normalisan jarni! Ne fajjon a testem mindenhol!
Tervezem, hogy ahogy lehet elkezdek futni ujra!!!! Kisbaratokat probalok keresni a Kicsikemnek...igyekszem rendbe jonni. De soha nem gondoltam, hogy ennyire lassan fognak telni a napjaim szules elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!