Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak, ti mindannyian...

Kismamak, ti mindannyian boldogok vagytok?

Figyelt kérdés

Ugy ertem ezt, hogy mindig boldogan varjatok a babatokat? Vannak olyan pillanatok, amikor legszivesebben sirnatok mert feltek a jovotol, vagy szorongtok attol hogyan fogtok megelni annak ellenere, hogy mindenetek megvan - legalabbis a ti igenyeitek szerint?

Meseljetek!

2010. okt. 14. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy babás vagyok, de most meg megrémít, hogy mi lesz ha nem lesz elég pénzünk, pedig nagyon akartam.
2010. okt. 19. 09:31
 12/17 anonim ***** válasza:
30 hetes kismama vagyok, nemrég vettünk házat, és az utóbbi heteimet, hónapjaimat teljesen lekötötte a ház felújítása, és szerencsére nem volt időm gondolkodni, hogy mi és hogyan lesz! Lassan elkészülünk a ház átalakításával, és nyugis időszakok jönnek (remélem), és így, hogy kicsit több időm van gondolkodni, így is csak a jóra próbálok gondolni! Ha negatív gondolataim támadnának, inkább valami munkával elkergetem őket! Nem jó, ha az ember végig stresszeli a terhességét mindenféle rossz gondolattal! Ha megszületik a pici, akkor úgyis minden adja magát! Az anyai érzésm, az anyagiak, minden!
2010. okt. 19. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:

ez nagyon jó kérdés:D

én 25 hetes terhes vagyok, és az eredményeimbe mindig van valami gond, bevéreztem majd' 1 hetet voltam kórházba, és minden kis görcsre rosszat gondolok:(

aggódok nagyon a babáért.

persze itthon fekszek, és én aki előtte szinte nem is sírt szinte napi jelleggel sírok, h. milyen szerencsétlen vagyok....

persze ha "kitisztulok" rájövök, h. dehogy vagyok szerencsétlen, nekem lesz 1 babám, most csináljuk a házat,párom becsületesen dolgozik, és jobban szeret mint valaha....

csak sokat vagyok egyedül, és a tétlenség megőrjít....

én nem az anyagiaktól félek, hanem hogy minden rendbe legyen velünk:)

2010. okt. 19. 19:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Lanyok, koszonom a valaszokat! 8 nap van meg a kiirt napig es minden nap azert imadkozom, induljunk mar be! Hatha konnyebb lesz. Ne kelljen a csaladomra szorulni, muljanak mar el a felelmeim! Tudjak vegre normalisan jarni! Ne fajjon a testem mindenhol!

Tervezem, hogy ahogy lehet elkezdek futni ujra!!!! Kisbaratokat probalok keresni a Kicsikemnek...igyekszem rendbe jonni. De soha nem gondoltam, hogy ennyire lassan fognak telni a napjaim szules elott.

2010. okt. 19. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy választ se olvastam el,de én igennel tudok válaszolni(igaz,momentán nem vagyok kismama,de éppen a 3. babán dolgozunk).Én mindkét terhességem alatt boldog,és kiegyensúlyozott voltam...vagyis a 2.-nál csak addig,amíg az integrált teszt eredményét meg nem kaptam,ami 1:120 volt a Down kórra.Pár nap tipródás,aztán az amnio...az eredmény negatív lett.Na,azóta úgy gondolom,hogy semmi más nem számít csak az,hogy a baba egészséges legyen(és ezek nem csak nagy szavak).Ami igaz igaz:saját házban élünk,hitelünk nincs,saját meló,cég révén nem függünk senkitől(jó értelemben véve egymástól sem,mert külön-külön alapított vállalkozásunk van),tartalék is van(ingatlan,és készpénz is),tehát a gyerekek jövője miatt se kell aggódnunk(ami a szülők érdeme is,mert ami volt plusz ebből-abból,nekünk adták,hogy eltegyük,(illetve a nevünkre íratták).Élnek még(60-as,egészséges,fiatal,igazi nagyszülők)-mindkét oldalon-de úgy gondolják így segítenek).Szóval én úgy gondolom,a mai világban én csak boldog,és hálás lehetek(a sorsnak,magunknak,az Istennek),hogy minden rendben van körülöttünk,és-úgy gondolom-nincs miért aggódnunk.
2010. okt. 19. 23:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok:nem egyértelmű az eleje:a 2. baba azóta megszületett(már 2 éves is elmúlt) és makk egészséges.
2010. okt. 19. 23:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Én hogy már az első babám 15 hónapos, úgy gondolom sokkal nehezebb ez az elmúlt egy év mint a terhességem volt,pedig nekem az is problémás volt sajnos, de remélem neked könnyebben alakul majd a babázás.
2010. okt. 20. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!