Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki Angliaban szult, vagy...

Aki Angliaban szult, vagy szinten terhes, tudna irni nekem arrol, hogy mennek itt a dolgok? 13 hetes terhes vagyok, Angliaban, Coventrytol nem messze.

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 15:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szia kerdes kiiroja vagyok, most 26 hetes terhes voltam kedden. Igazsag szerint menj el orvoshoz, de rad sem nagyon neznek, vagy segitenek, csak felirnak, es azt mondjak, ha meg terhes vagy (mert sajnos addig eselyes elveszteni leginkabb), 12 hetesen gyere vissza (talan levelet is kapsz rola). A korul (lehet, hogy mar 11 hetesen) behivnak egy ultrahangra (dating scan neven), aztan mar midwife-ot is kirendelnek melled, aki eloszor 4-6 hetente megnez, a vege fele egyre gyakrabban. IttNem ugy mint Mo-n) csak 2 scan jar alapvetoen (3, ha a dating scan-ed tul korai, akkor meg hamar visszahivnak meg egyre), es 20 hetesen (a nemet meg lehet allapitani, plusz jol no-e, stb.) Sok tanacsot nem adnak, de nehany papirra irt anyagot, ugyhogy nezz utana magad, ha tudsz. Irhatsz nekem, bar meg en is kerdezgetek masokat...
2009. ápr. 3. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia

nem tudom meg olvasod e a valaszokat, de remelem igen. szerintem eszedbe sem jusson haza menni szulni, csak ha felkeszultel a legrosszabbra.

5 honapja szultem itt, 23 orat vajudtam, de fantasztikusak voltak a babak. Itattak etettek, sutit hoztak, mindent elmagyaraztak, kedvesek voltak, es meg a hasamra sem tettek ugy a kezuket hogy ne kerdeztek volna meg...szoval en tuti nem mennek haza, ja es nem utolso hogy egy pennybe sem kerult.

amugy hol laksz? mert mi is Coventrytol nemmesze.

boldog babazast

2009. aug. 3. 23:15
 13/13 Enikő25 válasza:
Sziasztok en is angliaba elek szerintetek melyik terhessegi tesztek jòk? Meg annyi hogy egy hettel a mensi elott csinaltam 3tesztet es mind a harom pozitiv lett. Meg alhasi gorcsom , hatfajasom es vizelesi ingerem van nagy eselyem van hogy terhes vagyok? Meg a masik ha az ember elmegy itt orvoshoz honnan tudja biztosra hogy terhes? Mivel ultrahangot a 12.het korul csinalnak.varom a valaszotokat.
2014. ápr. 13. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!