Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliában élők! Meg vagytok/vo...

Angliában élők! Meg vagytok/voltatok elégedve az itteni terhesgondozással?

Figyelt kérdés
Jók itt az orvosok? Ha például azt mondják minden rendben, akkor elhihetem? Csak mert nekem olyan gyanús és nagyon félek! 31 hetes terhes vagyok, már háromszor voltam bent a kórházban, egyszer mert nagyon fájt a hasam, egyszer 28 hetesen vérzés miatt, és most szerdán pedig megint hasfájással ill. zöldes-sárgás folyásom volt. De mindig azt mondták, hogy minden rendben és hazaküldtek. Pedig szerintem ezek a tünetek nagyon nem normálisak terhesség alatt. Szerintetek?
2011. jún. 17. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem legalis gyilkolas folyik itt,tesom majdnem meghalt lazasan a korhazban,vese kovel,en meg terhesen 2 honapig fertozessel veszekedtem veluk,hogy mar pedig bajom van...es meg sorolhatnam..:((((((((
2011. jún. 17. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Érdekes. Minden kismama panaszkodik az ellátással kapcsolatban. Én nem mernék Angliában szülni.
2011. jún. 17. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
itt laksz,akkor itt kell szulnod,ugy vagyok vele,napi tobb ezren megszulnek,minden ok,remeljuk a legjobbakat.Persze folbosszant ez a nagy nem torodomseg itt
2011. jún. 17. 17:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Én nem Angliában élek, de külföldön, és én sem vagyok az ittenivel elégedett, hasonlóan nem foglalkoztak velem... Hála a jóégnek nem lett a picimnek semmi baja, de a zöldes-sárgás folyást nem hagynám már rájuk. Nem tudsz menni magándokihoz? Gondolom, nagyon drága, itt legalábbis, de csak jobb lenne szerintem, hogy ezt megnézze.
2011. jún. 17. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Hat en elegedett vagyok/voltam mindennel.

Sokkal fejletebb minden mint M.o.n es nem kell 200ezret perkalj szulesnel.

Csinaltak egyaltalan uh-ot?Vagy csak megvizsgalt es annyi?A&E-n voltal?

En soha nem hallottam egy ismerosomtol sem panaszt.Remelem minden rendben tenyleg.Nem tudsz mas keruleti korhazba is menni?Bocsi nem tudom melyik varos.

2011. jún. 17. 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:

kedves utolsó,itthon sem kell annyit perkálni egy szülésért!Én 0, azaz 0 ft-ot fizettem a szülésemért, rendesen elláttak végig, a szülésen is!Pedig volt, nem is egyszer, hogy éjjel mentünk az ügyeletre!

Bocsi az off-ért, csak kíváncsiságból olvastam a kérdéseket.

2011. jún. 17. 18:06
 7/12 anonim ***** válasza:
AKI AZT IRTA,O ELEGEDETT,KERDEZEM,MILYEN VAROSBAN EL,MERT ODA KOLTOZOM,AKKOR AZ VALAMI FANTASZTIKUS KIVETELES HELY,MERT ESZAKON CSAK SZIDJAK NEM OK NELKUL.
2011. jún. 17. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Eleinte nem voltam elegedett, majd megszoktam, elfogadtam, mert sajat peldambol kiindulva rajottem, hogy vegulis igazuk volt. Megismerkedtem tobb kismamaval es utolag mar lattam, hogy amikor tenyleg volt gond, akkor cselekedtek. Pl ugy is eszrevettek egy rosszul fejlodo magzatot a 30. heten, hogy a 20. heten volt utoljara uh... Korabban nem gondoltam volna, hogy van komoly ertelme annak, hogy tapogatja a pocakomat a midwife, pedig van, mert siman kiszurta, hgoy az ismerosom babaja apro, le van maradva (dohanyzott a kismama) es egybol vonulhatott korhazba. Ki is kellett venni korabban, mert nem latta mar el a mehlepeny.

De van tobb peldam is.

Negativ tapasztalatnak csak egy veteles, de mivel koran volt es nem volt elojele (szinten ismerosnel), igy valoszinuleg Magyarorszagon is igy tortent volna.

A masodik terhessegemet Magyarorszagon fejeztem be es azt tapasztaltam, hogy itt viszont atestek a lo tuloldalara. Vizsgalat vizsgalat hatan, nehany beloluk nem korszeru, nem sok ertelme van, sokszor vettem eszre, hogy megcsinaljak tb-re a nem olcso vizsgalatot, majd a dokik az eredmenyt meg sem nezik komolyabban, csak mondjak a megszokott szoveget. Viszont mindent, mindent iranyitani akarnak, mindenbe be akarnak avatkozni, sok korhazi befektetes, ido elott inditott szules mondvacsinalt indokkal, szules felgyorsitasa. Elhiszem, sot, tudom, hogy vannak esetek, amikor szukseges, de sokszor feleslegesen csinaljak. A riogatas is gyakori, sot, vagy a vedono, vagy a doki, vagy valaki mindig mond valami olyat, ami miatt parazni kezd a kismama egy-egy vizsgalat utan. Ez jobb? Nekem nem.

Es altalanossagban elmondhato, hogy a dolgozok 60%-a flegma, vagy nagykepu, lenezo.

Hm, egyik sem tokeletes, ez az en velemenyem. Mindketto tul sok lehet, de talan az elsot konnyebb volt elviselni. Egyik sem rosszabb osszessegeben mint a masik.

2011. jún. 17. 23:39
 9/12 anonim ***** válasza:
London,Central Middlesex majd Northwick Park hospital.Nem kotelezo itt szulni/vizsgalatokra jarni.
2011. jún. 18. 10:45
 10/12 anonim ***** válasza:

"Nem kötelező itt szülni" - csak gondolkodj már egy kicsit, ott él, ott fizet adót, biztosítást, nyilván ott fog szülni! Valaki feltett egy normális kérdést, miért is kell bunkózni?? Neked sem kötelező válaszolni.

Azzal egyet értek, hogy Mo.-n az eü. egyik legnagyobb hibája, hogy dobálják a pénzt felesleges vizsgálatokra, foglalják az orvos idejét és a rendelőben a helyet fölöslegesen. Barátnőmnek elég megterhelő volt nst-re járni az utolsó időszakban. De sok helyen meg a másik véglet van, túlságosan spórolnak, itt pl. (Hollandia) nem csináltak 36. héten tenyésztést, a babám fertőzés gyanúval született, születés után megkérdezték, volt-e valamilyen hüvelyi fertőzésem mostanában. Elmondtam, hogy csak átlátszó folyásom volt, de nem vagyok se nőgyógyász se laboros, hogy ezt megállapítsam, nem az én dolgom lett volna. Hála a jóégnek a babámnak mégsem volt fertőzése, csak okulásként, ilyen is van.

Szerintem meg kéne találni az arany középutat valahol Magyarország és a nyugat között.

2011. jún. 18. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!