Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliában élők! Meg vagytok/vo...

Angliában élők! Meg vagytok/voltatok elégedve az itteni terhesgondozással?

Figyelt kérdés
Jók itt az orvosok? Ha például azt mondják minden rendben, akkor elhihetem? Csak mert nekem olyan gyanús és nagyon félek! 31 hetes terhes vagyok, már háromszor voltam bent a kórházban, egyszer mert nagyon fájt a hasam, egyszer 28 hetesen vérzés miatt, és most szerdán pedig megint hasfájással ill. zöldes-sárgás folyásom volt. De mindig azt mondták, hogy minden rendben és hazaküldtek. Pedig szerintem ezek a tünetek nagyon nem normálisak terhesség alatt. Szerintetek?
2011. jún. 17. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

23:39-es vagyok. En is a Northwick Parkban szultem es a CM-be jartam vizsgalatokra. Nem volt veluk gond.

11:32-es:

szerintem a beszolas nem a kerdezonek szolt, hanem annak, aki ezzel a valaszadoval kotekedett. A 22:57-es volt. Mellesleg szerintem azert irta neki, hogy nem kotelezo ott szulni, mert az a valaszado csak elmondasbol szerezte az infokat, nem tapasztalatbol, nyilvan meg szules elott van, igy ha akar hazamehet.

(Egyebkent igen, haza lehet menni szulni, eu kartya alapjan elszamoljak az otthoni kotelezo vizsgalatok, szules, majd a harom napos tartozkodast is az angol tb-re. Az egy dolog, hogy en pusztan egy magyarorszagi szulesert nem forgatnam fel az eletunket honapokra. Mert ugye akkor a 36. hetig haza kellene menni, ott varni a szulesre kb egy honapot, majd a babaval varni az anyakonyvezesre, utlevel, vagy szemelyi keszitesre es arra, hogy egyaltalan utaztatni lehessen. Mert egy ket-harom hetes picivel mindenfele vedooltas nelkul en nem vagnek neki az utnak, max kocsival.

2011. jún. 18. 11:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Háát nem mondom, hogy teljes mértékben megnyugtattatok! :)

Haza nem szeretnék menni szülni, sok macera plusz a párom sem lehetne velem. :( Maradok itt, itt fogok szülni és csak reménykedem, hogy jó kezekben vagyok. Egyébként megvizsgáltak rendesen, volt minden, még a méhszájamat is megnézték, csak ultrahang nem volt. Remélem csak én aggódom túl és tényleg minden rendben!

2011. jún. 18. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!