Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki Angliaban szult, vagy...

Aki Angliaban szult, vagy szinten terhes, tudna irni nekem arrol, hogy mennek itt a dolgok? 13 hetes terhes vagyok, Angliaban, Coventrytol nem messze.

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Angliába lettem kismama,de haza is jöttem 15hetesen,mert nem kaptam volna a gyerek után semmit. na de itthon sem többet...
2008. dec. 31. 16:01
 2/13 anonim ***** válasza:
En itt szultem Angliaban 1 honappal ezelott. Mire vagy konkretan kivancsi?
2008. dec. 31. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:

szia, en londoni vagyok, most vagyok 22+4 hetes! Szoval kicsivel jarok elotted :) kerdezz, en is szivesen valaszolok!

Amugy b.u.e.k !

2008. dec. 31. 16:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia, én Yorkshire-ben élek, és épp túlhordom a picim :P (40+6hetes). Az van, hogy amint a teszt kimutatta a terhességed, jelentkezz be a háziorvosodhoz. Ő túl sokat nem fog csinálni, megmondja a várható időpontot, aztán megkér, hogy foglalj le egy időpontot a védőnővel (a rendelő recepciójánál) a 12. hét tájékán. Mivel akörül vagy, nem tudom ezen már túl vagy-e. Mindenesetre 12 hétig nem foglalkoznak az emberrel. Utána se túl gyakran (ha kompl.mentes terhességnek tűnik) de minden egyes védőnős találkozón megkapod a következő instrukciókat. Nem tudom Anglia más részein hasonlóan mennek-e a dolgok, itt én ezt tapasztaltam.
2008. dec. 31. 20:45
 5/13 A kérdező kommentje:

13.hetes vagyok, igen, a gp nem sokat torodott velem (bar karacsony utan talalkoztam egy rendessel - panikoltam, hogy az etelmergezes miatt nem el mar a gyerek, es meghallgattuk a szivet...), scan-em volt, de altalanos infot, meg hatha valaki nincs messze tolem...

Nehez lesz baratnok, csalad nelkul...

2009. jan. 5. 16:03
 6/13 A kérdező kommentje:

Amire kivancsi lennek - megeri-e kifizetni a 4d scan-re a penzt (140 font), es mikor kell. Meg altalaban minden az itteni folyamatrol (febr. vegen megyek a 20. hetes ultrahangra), kulonosen a korhazra, meddig tartanak benn, mi kell, stb.

Amugy en is gondolkodtam, hogy hazamenjek-e szulni, de nekem jar az itteni GYES (GYED?), igaz, csak 9 honapig, aztan bolcsi (meg maradhatnek 3 honapot, de arra mar egy filler sem jar, es azt valoszinuleg nem engedhetjuk meg magunknak). Erdekelne a bolcsi dolog is, stb. Elore is koszi minden segitseget.

2009. jan. 6. 14:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

szia, a yorkshire-i vagyok, bocs a késői válaszért, időközben megszületett a kisfiam :)))

1, én hazamentem Mo-ra a 4D-s felvételt csináltatni (olcsóbb volt).

2, érdemes nem sokkal a szülés előtt ún. antenatal class-ra jelentkezni. (a védőnőt kérdezd erről. Nekem a kórházat kellett felhívnom). Itt ez abból állt, hogy 2 alkalommal elmentünk a férjemmel a kórházba, és ott körbemutatták hol fogunk szülni. Ezen sok nagyhasú (kissé ijedt) kismama volt (magamat is beleértve) :) beszéltek a szoptatásról, fájdalomcsillapítási lehetőségekről stb. stb. Tőlük (is) lehetett kérdezni

3, hát igen, a barátok, család nélkül nagyon gáz... nekem ez volt a legnehezebb... arra figyelj, hogy legalább utána legyen bőven segítséged!!!

+1, igaz, ez embere válogatja, de így utólag én azt bánom, hogy a szülés után nem kerültem külön szobába a picimmel (4 ágyas szobában voltunk... semmit nem tudtunk pihenni, pedig a picurom akkor még nyugodt volt...)

Remélem segítettem. Kérdezz nyugodtan!

2009. jan. 20. 23:12
 8/13 A kérdező kommentje:

Az utolso valaszolonak: koszi, esetleg nem irnad meg az emilcimed, hogy meg kerdezhessek?

Otthon mennyis volt a 4D, mert itt 120-140 fontert lattam? Es hany hetesen csinaltattatok, mert en max 22 hetesen tudok hazamenni, es hogy szerveztetek meg innen?

Azt hallottam, egy nap tuan kirugnak, igaz ez? Igen, cidrizek, de edesanyam egy honapra kijon majd - aztan nehez lesz...

2009. jan. 23. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia, na, átállítottam, hogy lehessen írni az email címemre, remélem megjelenik majd :)

Otthon 10ezer forintért meg lehet csinálni a 4D-t. Én kb 25 hetes voltam, szerintem ekörül jó, mert ekkor már nagyon szépen látni még az arcvonását is :) Az egyik barátnőm megbeszélt a rendelővel egy időpontot telefonon. Ennyi előkészületet kívánt. Az egynapos kirúgás igaz. Tudom, rémisztő, de én örültem volna neki... ez most furán hangzik, tudom :) Írj nyugodtan!

2009. jan. 24. 20:23
 10/13 anonim válasza:

Sziasztok!

En is Londonban elek es kb. 3 hetes terhes vagyok. Sejtelmem sincs hova kell menni, mit kell tenni. Ha barki tud valami infot nagy orommel vennem. Elore is koszi

2009. ápr. 2. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!