4+3 hetes terhesség alatt (amit még csak erős pozitív teszt bizonyít) mit tegyek, ha napok óta barnás, rózsaszínes barnás folyásom, pecsételő vérzésem van?
Figyelt kérdés
Orvosomat felhívtam, aki pihenést és magnéziumot javasolt. Nem hívott be, mondván lehet a menstruációm jelentkezik (tény, hogy a nemvárt menstruáció napjától van ez a "barnázás") szerintem kémiai terhességre gondol. Viszont a csík szinte alig maradt el a kontroll csík színétől 15 dpo-n (alig 3 napja). Progeszteront nem kaptam. Mit tehetek? Lehet ebből még egészséges terhesség? Nagyon vártuk a pozitív tesztet és ez a tünet nagyon lelombozó.2023. júl. 21. 12:22
21/21 anonim válasza:
Nekem is színes, rozsdabarna folyásom volt az aktuális nem várt napjától. A naggyal is kellett pótolni a progit, ezért felhívtam a kórházat, hogy legyenek kedvesek, írjanak fel nekem progeszteront, mert ez van, és akkor meg az volt, és a progi segített. Elküldtek a halál fszára kb, hogy majd ha nem jön meg a következő 1 héten sem, és még mindig pozitív a teszt, és amúgy is, ha menni akar, akkor ilyenkor még menjen csak. Nem támogatnak kémiait, ha meg kávézacc szerű lesz a vérzés, menjek be. Szarul esett, mert tudtam, hogy mi a baj. 1 hét múlva személyesen mentem, hogy hát már elnézését, de én innen progi nélkül el nem megyek. Vittem a reggeli tesztemet is, amin a teszt csík már erősebb volt a kontroll csíknál. Még mindig jelen volt a színes folyás. Szó nélküli felírták. Meg is szüntette pár napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!