Csiklóorgazmus utáni pisiléskor enyhe rózsaszínes volt a wc papír? Miért?
Hetek óta türtőztetem magam, máig bírtam. Behatolás nem volt, csakis csiklóorgazmus.
Mitől lehetett rózsaszínes? Valami baj történhetett?
6 hkm
1: dehogynincs.
Az elszíneződés a hüvelyedből jött? Érdemes lenne ellenőrizni. Ha igen, jó eséllyel semmi köze az orgazmusodhoz (egyébként miért türtőztetted magad hetek óta? Veszélyeztetett terhes vagy? Az orvos tiltott el a szextől?), attól független. Lehet, hogy a baba számára teljesen ártalmatlan (akár felsértett hüvelyfelület, fertőzés), de lehet vetélés kezdetét jelző vérzés is. Nálam pl. hematómát láttak, azt mondták, attól lehet vérzés, ha nincs olyan erős, mint egy mensi, akkor nem kell aggódnom. Eddig egyszer volt rózsaszínes elszíneződés, de nem folytatódott szerencsére, és utána az orvos mindent rendben látott.
Ha a húgycsőből, esetleg a csikló környékéről, akkor semmi köze a babához, valószínűleg fertőzés vagy felületi sérülés. Nem hiszem, hogy bármit tehetsz kiváráson kívül, de nagyon szorítok!
Nemsokára megyek nőgyógyászhoz, mert még mindig van kis vérzés wc papíron.
Nagyon aggódom.
14.30-ra kaptam időpontot. Addig sajnos sok van még :((
Nagyon hibáztatom magam, fene gondolta hogy bajt csinálok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!