Csiklóorgazmus utáni pisiléskor enyhe rózsaszínes volt a wc papír? Miért?
Hetek óta türtőztetem magam, máig bírtam. Behatolás nem volt, csakis csiklóorgazmus.
Mitől lehetett rózsaszínes? Valami baj történhetett?
6 hkm
40-es most éppen se vérzés,se hasi diszkomfort érzés nincs.
Hüvelyit csinált.
De ha a terhességi kort nézzük, akkor a menstr.1.napjától az utolsó napjáig eltelik 1 hét. Akkor most nem inkább csak 5 hetes lennék?
Ha ilyen hosszú a ciklusod, akkor valószínüleg később termékenyültél meg, később volt ovulációd! Tehát nem felel meg 6 hetesnek a terhességed.
Én vérzés miatt nagyon korán voltam dokihoz, és egyszerűen nem értette szerintem mit lát, mert azt mondta ebből nem lesz semmi, javasolta a műszeres befejezést. Amiből szerencsére nem lett semmi, ugyanis egy hét múlva petezsák + szikhólyag volt, mégegy hét múlva pedig embrió is szívveréssel. Nagyon korai uh-n a petezsák sem volt teljesen kivehető..
Számításaim illetve az app számítása szerint márc 15.volt a peteérés.
Te mi miatt véreztél? És hány hetesen voltál dokinál?
Ha március 15.én termékenyültél meg (amit napra pontosan nem lehet megmondani, mert lehetett hamarabb vagy később is 1-2 nappal) akkor a baba még csak 3 hetes, ami normál ciklus esetén 5 hetes terhességnek felel meg.
Én 4 hét 5 naposan voltam először. Progeszteronhiány lehetett, mert a progeszterontól elmúlt és tovább fejlődött a terhesség.
#42 voltam
Igen kérdező ezt jól látod.
Fogantatás után 24 nappal már ver a szive ha minden jól megy. Nyilván akkor mar petezsaknak kellene lenni.
Én sajnos nem fűznék hozzá sok reményt de legyen szerencséd!
Annyit mondott, hogy:
"Van ott valami de az nagyon kicsi egy 6 hetes terhességhez"
De ezzel a ciklussal (amit nem kerdezett meg hany napos) ami 35 nap, nem lehet hogy azert nem latta, mert olyan picike, vagy abban a tudatban volt, hogy 6 hetes es nem maradt meg?
En mondtam neki az elejen,hogy kb.6 hetes lehetek. Valoszinu rosszul szamoltam. Kerdezte utolso menstruaciot(febr.22.) Es bologatott, hogy igen az annyi.
Azt még hozzátenném, hogy 2 különböző géppel néztek, állítólag az is sokat számít.
#49 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!