Tàppènzes igazoló papírt elég egyszer leadni a hazidokimnak ?
Figyelt kérdés
A hàziorvosom azt mondta hogy vinnem kell igazolást hogy veszèjeztetett terhes vagyok van egy kód ami alapján táppénzre tudnak venni .Azt is mondta hogy többször kell vinni ilyen papírt .2022. okt. 29. 15:46
1/17 anonim válasza:
Nem emlékszem már pontosan, de ha valaki sokáig van táppénzen, akkor úgy tudom többször kell szakorvosi igazolás. Ez alapján tud kiírni a háziorvos 9-es kódú táppénzre. Én egy hónapot voltam szülés előtt táppénzen, egyszer kellett csak igazolást vinnem, amikor először felvett.
2/17 anonim válasza:
LY
Ha mondta hogy többször kell, miért akarod jobban tudni?
Havonta kell megerősíteni, hogy még mindig fenáll az ok.
Ezért is egyszerűbb, ha a nőgyógyász ír ki.
3/17 anonim válasza:
Szia! Én augusztus közepe óta vagyok táppénzen, és elég volt 1 papírt leadnom.
4/17 anonim válasza:
Nekem havonta kellett vinnem az igazolást a nőgyógyásztól
Én nem tudok róla hogy a nőgyógyász ki tudott volna írni táppénzre.
5/17 anonim válasza:
Nekem egyszer kellett elküldenem lefotózva a nőgyógyásztól a javaslatot. 3 hónapot töltöttem így táppénzen.
6/17 anonim válasza:
Engem a nőgyógyász irt ki
Azt vittem háziorvosnak, azóta nem kellett újat vinnem
2 hetente írja az új táppénzes papírt
7/17 anonim válasza:
Egyszer vittem igazolást, július óta vagyok táppénzen. Gondolom ezt is orvosa válogatja.
8/17 anonim válasza:
Egyszer vittem az igazolást a háziorvosnak, május óta vagyok tp-n.
Háziorvos 2 hetente adja a tp papírt, amit viszek a munkáltatómnak.
10/17 anonim válasza:
Nekem is havonta kell kérnem a nőgyógyásztól a papírt, amit a háziorvosomnak kell leadnom, és ő ír ki az alapján 9-es kóddal táppénzre. (Bp. IV. kerület)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!