Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19+3 naposak vagyunk. Mozoghat...

19+3 naposak vagyunk. Mozoghat ennyire a babám?

Figyelt kérdés

Lent a hasam alján, fent a köldköm fölött is éreztem a mozgást egyszerre. Rendesen lehet látni, ahogy mozog. 2.baba, de a kisfiamnál nem éreztem ennyi idősen, ennyire intenzíven.

Tervezett császár lesz, az első babám is császros volt, most Ő 2 éves. Fogadjak fel szülésznőt?

2008. dec. 31. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
ha 2 éve szültél, akkor miért kéne tervezni a császárt? szülhetsz természetes úton is! a kérdésedre válaszolva, örülj neki hogy mozog a babód! :) minden babó más... az egyik lusta, a másik meg labdarúgó lesz nagy korában :)
2008. dec. 31. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha tuti császár lesz, akkor felesleges szülésznőt fogadnod.

Amúgy mozoghat ennyire, persze. De nem irigylem, amit érezni fogsz, ha nagyobb lesz.

2008. dec. 31. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyenkorra már a kismamák többsége intenzíven érzi a picurka mozgását. Neked a második. A második vagy sokadik babánál a kismamák hamarabb megérzik a ficánkolást. Te már tudod, milyen az. Ezért érezheted sokkal intenzívebben, mint az elsőt.

Minden jót! BUÉK!

2008. dec. 31. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:

én első babás vagyok, és a 18 héttől érzem a rúgásokat, semmi finomság nem volt benne, azóta is minden este 11eseket rúg, focista lesz :) most a 23 hétben rendesen hullámzik már a pocim :)

búék!

2008. dec. 31. 15:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az orvosom mondta, hogy biztos, hogy császár lesz.

Az első babánál majdnem odalettünk. Nem írom le részletesen, de ami hibát elkövethet egy orvos,azt az akkori orvosom elkövette. Az utolsó pillanatban lettünk császárosak. 4 hétig voltam kórházban.

Boldog Új Évet mindenkinek:) Boldog babvárást:)

2009. jan. 1. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!