21/25 babyboom567 válasza:
20-as válaszoló.
Az átlag (elvileg egészséges)emberek kb 70%a nem élvezi 100%-osan az életét,csak küzd az életben maradásért,oktatásért,stbstbstb.
Ismerek egy vak párt, 2 saját gyerekük van,masszőr vállalkozásuk,2 kutyájuk,saját házuk,más "egészségesen" sem tud kihozni ennyit az életéből.
22/25 anonim válasza:
Attól függ, milyen mértékű és típusú a rendellenesség. Ha olyan, ami kinőhető, vagy kicsi rutin műtéttel orvosolható, akkor meg. Ha komolyabb genetikai rendellenességrol van szó, akkor nem.
23/25 anonim válasza:
Sok egészségesnek, normálisnak mondott embernek is kár volt megszületni.
24/25 anonim válasza:
Én megtartanám. Az esetedben szerintem érdemes utánajárni ennek több vizsgálattal, esetleg több orvosnál is...főleg hogy ilyen bizonytalan a helyzet.
25/25 anonim válasza:
Most volt missed ab miatt műtétem. A szobatársam egy olyan lány volt, akinek egy betegség miatt szteroidot kell olykor szedjen. Ekkor lett terhes. Doku azt mondta neki, 90%, hogy beteg lesz. Nem tartotta meg.
Én akartam csinálni nifty tesztet a 12. héten, és ha az pozitív lett volna vmire, nem tartottam volna meg. Nem jó az senkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!