Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanád a babát ha nem...

Megtartanád a babát ha nem 100% hogy egészséges?

Figyelt kérdés

2023. júl. 13. 18:20
1 2 3
 21/25 babyboom567 ***** válasza:
69%

20-as válaszoló.

Az átlag (elvileg egészséges)emberek kb 70%a nem élvezi 100%-osan az életét,csak küzd az életben maradásért,oktatásért,stbstbstb.

Ismerek egy vak párt, 2 saját gyerekük van,masszőr vállalkozásuk,2 kutyájuk,saját házuk,más "egészségesen" sem tud kihozni ennyit az életéből.

2023. júl. 14. 09:55
 22/25 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ, milyen mértékű és típusú a rendellenesség. Ha olyan, ami kinőhető, vagy kicsi rutin műtéttel orvosolható, akkor meg. Ha komolyabb genetikai rendellenességrol van szó, akkor nem.
2023. júl. 14. 13:59
 23/25 anonim ***** válasza:
58%
Sok egészségesnek, normálisnak mondott embernek is kár volt megszületni.
2023. júl. 14. 13:59
 24/25 anonim ***** válasza:
82%
Én megtartanám. Az esetedben szerintem érdemes utánajárni ennek több vizsgálattal, esetleg több orvosnál is...főleg hogy ilyen bizonytalan a helyzet.
2023. júl. 16. 07:58
 25/25 anonim ***** válasza:
62%

Most volt missed ab miatt műtétem. A szobatársam egy olyan lány volt, akinek egy betegség miatt szteroidot kell olykor szedjen. Ekkor lett terhes. Doku azt mondta neki, 90%, hogy beteg lesz. Nem tartotta meg.

Én akartam csinálni nifty tesztet a 12. héten, és ha az pozitív lett volna vmire, nem tartottam volna meg. Nem jó az senkinek.

2023. júl. 16. 09:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!