Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanád a babát ha nem...

Megtartanád a babát ha nem 100% hogy egészséges?

Figyelt kérdés

2023. júl. 13. 18:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
Semmiképpen.
2023. júl. 13. 19:13
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Nem jó az senkinek. Már egy nem is betegségnek számító ételallergia is sokba kerül. Ha meg beteg a gyerek, majd a tesóra hagyom, ha meghalok? Direkt? Előre megfontoltan? Még egy kis ADHD is szétcincál egy családot, nemhogy egy tartósan beteg gyerek.
2023. júl. 13. 19:17
 13/25 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ, mi a baja...

Hiányzik az egyik kézfeje? Simán.

Súlyos agykárosodott, és szobanövény lesz egész életében? Akkor nem.

2023. júl. 13. 19:23
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is attól függ. Egyrészt mennyi biztos, és meg lehet-e bizonyosodni róla. Másrészt, mennyire élettel összeegyeztethető? Élhet teljes életet? Mert azért egy hiányzó lábbal élhet valaki nagyon klassz életet, súlyos agykárosodottan már kevésbé. Illetve, hogy ha megszületik, korrigálható, gyógyítható? Ha műthető, gyógyítható, kezelhető, akkor megtartanám. Ha nem, és szenvedés lenne az élete, akkor nem tartanám meg.

Túl sok a bizonytalanság ebben a kérdésben.

2023. júl. 13. 19:32
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

Mivel ezt bármelyik orvos mondhatná bármelyik terhességre, pont a konkrétum döntene, amit nem írtál le.

Ha valami betegségre gyanakszik, akkor küldjön további vizsgálatra, ne csak találgasson,meg ijesztgessen. Ha arra van szükségem, akkor jósnőhöz megyek, nem nőgyógyászhoz.

2023. júl. 13. 19:45
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Nekem ket gyerekem van.ha most kiderulne,hogy babam lesz de beteg en nem tartanam meg.

Sokszor szembe jonnek velem videok beteg babakrol,meg felhivasok,hogy penzt gyűjtenek mert különben meghal a kicsi ha nem kap kezelest

En nem birnam ki lelkileg,hogy ezt ateljem

Ha pedig apolasra szorulna a baba,a ket egeszsegessel szemben nem lenne fer,hogy oket is tonkre teszem

A kicsi megcsak egy eves,nem birnek vele is es egy beteg babaval is.

Lehet onzo vagyok,de ez van,en igy erzem

2023. júl. 13. 20:20
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy milyen betegség.

Ha a magzatvíz v~tel nem mutatna semmit, akkor megtartanám.

2023. júl. 13. 20:37
 18/25 babyboom567 ***** válasza:
93%

Ha műthető,korrigálható(nyúlszáj/farkastorok),baja van,esetleg valamilyen végtaghiánya,de teljes életet élhetne én megtartanám.

Súlyos agyi rendellenességgel,kromoszómarendellenességgel,nem.

Egy végtaghiányos/mozgássérült/vak/Hallássérült ,de ép intellektusú ember bármit elérhet,alkothat,dolgozhat az életében.

2023. júl. 13. 21:43
 19/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem személy szerint már a vakság is túl sok
2023. júl. 13. 22:53
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy milyen betegség. Ami pl nem befolyasolja az életét, azzal meg. Mondjuk ilyen példat nem tudok felhozni.

De egy életere kiható betegség, legyen az bármi ami az életminőségét rontja, azzal nem. Joga van teljes értékű életet élni. Ne az én gyerek uranti vágyam miatt éljen le úgy egy életet, hogy azt nem tudja 100%ra élvezni.

2023. júl. 14. 08:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!