Attól függ, mi a baja...
Hiányzik az egyik kézfeje? Simán.
Súlyos agykárosodott, és szobanövény lesz egész életében? Akkor nem.
Nekem is attól függ. Egyrészt mennyi biztos, és meg lehet-e bizonyosodni róla. Másrészt, mennyire élettel összeegyeztethető? Élhet teljes életet? Mert azért egy hiányzó lábbal élhet valaki nagyon klassz életet, súlyos agykárosodottan már kevésbé. Illetve, hogy ha megszületik, korrigálható, gyógyítható? Ha műthető, gyógyítható, kezelhető, akkor megtartanám. Ha nem, és szenvedés lenne az élete, akkor nem tartanám meg.
Túl sok a bizonytalanság ebben a kérdésben.
Mivel ezt bármelyik orvos mondhatná bármelyik terhességre, pont a konkrétum döntene, amit nem írtál le.
Ha valami betegségre gyanakszik, akkor küldjön további vizsgálatra, ne csak találgasson,meg ijesztgessen. Ha arra van szükségem, akkor jósnőhöz megyek, nem nőgyógyászhoz.
Nekem ket gyerekem van.ha most kiderulne,hogy babam lesz de beteg en nem tartanam meg.
Sokszor szembe jonnek velem videok beteg babakrol,meg felhivasok,hogy penzt gyűjtenek mert különben meghal a kicsi ha nem kap kezelest
En nem birnam ki lelkileg,hogy ezt ateljem
Ha pedig apolasra szorulna a baba,a ket egeszsegessel szemben nem lenne fer,hogy oket is tonkre teszem
A kicsi megcsak egy eves,nem birnek vele is es egy beteg babaval is.
Lehet onzo vagyok,de ez van,en igy erzem
Nem mindegy milyen betegség.
Ha a magzatvíz v~tel nem mutatna semmit, akkor megtartanám.
Ha műthető,korrigálható(nyúlszáj/farkastorok),baja van,esetleg valamilyen végtaghiánya,de teljes életet élhetne én megtartanám.
Súlyos agyi rendellenességgel,kromoszómarendellenességgel,nem.
Egy végtaghiányos/mozgássérült/vak/Hallássérült ,de ép intellektusú ember bármit elérhet,alkothat,dolgozhat az életében.
Nem mindegy milyen betegség. Ami pl nem befolyasolja az életét, azzal meg. Mondjuk ilyen példat nem tudok felhozni.
De egy életere kiható betegség, legyen az bármi ami az életminőségét rontja, azzal nem. Joga van teljes értékű életet élni. Ne az én gyerek uranti vágyam miatt éljen le úgy egy életet, hogy azt nem tudja 100%ra élvezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!