Szerintem elszámolta a doki. Szerintetek?
Szia, nekem 35 napos ciklusom volt, 21.napon volt tüszőrepedés. Én is mondtam a dokinak, hogy ne mensi szerint számoljunk. Szerencsére hitt nekem, és még a 12.heti uh előtt csinált a 10.héten is, hogy pontosan megtudjuk mekkora a baba, hogy pontosan tudjon küldeni a 12.heti genetikai uh-ra.
De nálad ez a 3 nap elvileg nem számít, hogy 14. vagy 11. napon fogant a baba, annak nincs jelentősége (genetikai uh szempontjából sem igazán).
Inkább azt nem értem, hogy miért nov 17-re hívott be a doki, mikor nov 5 körül kéne menned. Ez sehogyse jó, még mensi szerint sem jön ki. Menj el újra a dokidhoz, vagy egy másikhoz, mert az viszont már egyáltalán nem mindegy, hogy a 12.heti uh-t nov 5-én vagy nov 17-én csinálják.
sziasztok! Én is épp össze vagyok zavarodva,mert az utolsó mensim augusztus elsején volt és most a mensi szerint 11 hetes lennék, de a doki szerint 10 hetes, de jövőhéten kell mennem 12. heti uh-ra! ez akkor így jó? ha a mensihez számolja? és én akkor hogy számoljam???? :)))))
segítsetek! köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!