Akinek elsőre kisfia született, milyen vele az élet?
Nyugis, nyűgös? Később igaz, hogy a fiúk hajlamosabban dominancia miatt az aggresszióra?
Illetve - kire hasonlít külsőre? :)
Igaz nekem a fiam a masodik gyerekem,de a lanyomtol teljesen különbözik.15 honapos
A lanyom nyugis volt,a fiam pörög,sokkal hisztisebb mint a lanyom volt.
Ha nem engedek meg valamit kepes percekig sirni,cirkuszolni.
Sokan azt mondjak ram(anya),hasonlit jobban..
Babának katasztrofális volt, többemberes 0-24ben sírós, hasfájós, lerakhatatlan baba volt, aki átlagosan 5-6 (!!!!!) órát aludt csak 250 részletben, hiába olvastam, hogy vagy 14 órát kéne aludnia. Ő ezt nem olvasta.
0-1 éves kora között nem vihettem sehova, mindenhol torka szakadtából fulladásig sírt. Túlzás nélkül.
1 éves kora után valami átkattant, alszik, elvan, szeret menni mindenhova, tök cuki, játszik fiúkkal, lányokkal egyaránt, szereti a többi gyereket és az állatokat is nagyon. Nem agresszív, néha vannak hisztik, mert beindult a dackorszak, de inkább sír, nem támad.
Az apjára hasonlít, külsőre és belsőre is egyaránt.
A második fiam teljesen az ellentéte, ő az eszik-alszik gyerek, és a teljes napot át tudná aludni néha. Ő rám hasonlít külsőre, de még kicsi, a személyisége még nem annyira egyértelmű.
Nekem nagyon nyugodt a kisfiam, aki az első (és eddig egyetlen) babám. Szerintem semmi köze a neméhez, ő ilyen személyiség, és kész. Valamilyen részben az én érdemem is, mert tettem azért, hogy jó kötődés alakuljon ki.
Kinézetre ha az én babakori képemet tesszük mellé, teljesen rám hasonlít. Ha a férjemét, akkor meg őrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!