Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2.baba valóban gyorsabban...

2.baba valóban gyorsabban születik de jobban fàj?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

2.baba születèse kinèl hogy zajlott? Kiirt időre vagy hamarabb? Kevesebb vajudàssal? Gyors volt a szülès? Jobban fàjt mint az első?

Nàlam első gyerkőc 39.hètre èrkezett. Elfolyt a víz dèlutàn ès màsnap hajnalban kezdödtek a fàjàsok majd koradèlelöttre lett meg.

2023. júl. 3. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első 14,5 óra, fájt de nem volt vészes, ellenben brutálisan kimerültem, mert a vajúdás harmada felesleges és ineffektív volt.

A második vízelfolyással indult, kaptam oxit, így három óra alatt lezajlott. Fájdalmas volt, de utána olyan fitt voltam hogy ihaj.

2023. júl. 4. 07:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettőt indították. A második hosszabb volt és fájdalmasabb. Pedig mindenki azt mondta, hogy a második könnyebb lesz.🤣
2023. júl. 4. 08:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Pár nappal a kiírt előtt született. A vajúdás sokkal kevesebb ideig tartott, majdnem a szülészet folyosóján szültem meg, orvos is éppen beért. Gyakorlatilag villám szülés volt. Jobban fájt kitolásnál,de csak azért mert nagy baba volt és nem volt gátmetszés, így szaladtam.
2023. júl. 4. 09:03
 14/14 anonim ***** válasza:
*szakadtam
2023. júl. 4. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!