Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valóban gyorsabban "lezajlik"...

Ltimea kérdése:

Valóban gyorsabban "lezajlik" a második szülés?

Figyelt kérdés
26-ára vagyok kiirva, tegnap voltam dokinál aki azt mondta, hogy még nem halyezkedett be teljesen a szülőcsatornába a baba fejecskéje. Mennyi idő mulva indulhat meg a szülés? Mik a tapasztalatok?
2008. júl. 23. 14:13
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és jóslófájásaim már kb egy hete vannak + éjjeli nem alvások
2008. júl. 23. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogy a fo kerdesre valaszoljak, sogornom par napja szulte meg a masodik babajat, eslot 6 ora alatt ket eve, masodikat most 2 ora alatt!

Este semmit se erzett, h szules lesz, hajnalban kezdte erezni, h vmi van, es reggelre meglett a pici!

2008. júl. 23. 14:20
 3/7 A kérdező kommentje:
az elsővel jól megszenvedtem... délután 5 körül elfojt a magzatviz, be a korházba és csak másnap este 8 után lett meg a kisfiam, vákummal mert nem nyiltam
2008. júl. 23. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Azt hallottam,hogy nem törvényszerű,de nekem is könnyebb volt a második szülés.az elsővel 13órát vajudtam a második babámmal úgy történt,hogy hajnal 5-re bementem rendszeres halovány fájdalommal előkészítettek(beőntés,zúhanyzás) és a picur reggel 7-re megszületett.Neked is ilyen könnyű szülést kívánok!
2008. júl. 23. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:

A fej beilleszkedése semmit sem jelent.

Engem túlhordással befektettek.Este 7kor szóltam a dokinak,hogy egyre gyakrabban vannak fájásaim,de még nem elviselhetetlenek,szeretném,ha megnézne.C3000,és még nem volt beilleszkedve a feje rendesen.Hajnali 3 után nem sokkal megszületett.

2008. júl. 23. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az elsőt nagyon nehezen szültem, oxitocinnal, vákummal egy rakás öltéssel. A másodikat hipp-hopp 4 óra alatt, úgy mint a nagykönyvben, gyorsan könnyen.
2008. júl. 23. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Az nálam is nagyon jó lenne.......... de egyenlőre csak álmodozok róla...
2008. júl. 23. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!