Használtatok hastartót ( pocaktartót) szülés előtt és szülés után valamit hogy gyorsabban vissza menjen a hasad?
Szia! Én nem használtam, pedig a kórházba elvittem magammal, 6 hete szültem, normál szülés volt. Az én dokim nem is nagyon ajánlotta hordani, max csak pár napig.
Sajnos "lóg is hasam", de előtte is duci voltam. :))
Nekem is ez a bajom. Nekem nem log olyan maradt mint a kisgyerekeknek olyan pók hasam van erre rájön még a terhesség :) Szóval nem túl jól néz ki esztétikailag.
Milyen fehérneműt használtál ami tartotta a pocakot?
Most vagyok 36 hetes,eddig nem használtam semmi speciálisat,bár van egy szuper rugalmas trikóm,ami nagyon jól tart.Szülés utánra viszont pont tegnap vettem meg a haskötőt,nekem az összes barátnőm,ismerősöm azt ajánlotta erre az időszakra,bár anyósom a vizes törcsire esküszik:).
Üdv
Sziasztok!
Vizes törcsi?????
Mesélj róla :)
a régi idők asszonyai :)
Szia!A vizes törcsis vagyok:).Megkérdeztem,és anyukám szintén megerősítette,nála is ezt alkalmazták.Sőt,ő azt mondta,hogy még otthon is használta,mert különben megőrült volna a derékfájástól.A sógornőm három és fél éve szült kisvárosi kórházban,és neki meg jeget hoztak szülés után,és jó volt.Szóval nem vicc a vizes törcsi:).
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!