32 + 2 napos Uh on voltam, szerintetek jónak számíítanak az eredmények? A méhlepénynél a 0 st mit jelent?
BPD:86
HC: 300
THQ: 92
AC: 282
FL: 56
Súlya (becsült): 2200 gramm, ez nem sok egy kicsit?
Szia!
Teljesen jók ezek a méretek.
Én a súlybecslésben nem igazán hiszek, ugyanis általában nem adnak pontos eredményt.
A méhlepényed még nem érett!
Nem sok a súly úgy 3600 - gr. körül lesz ezek a becslések +/- 10%-ot tévednek akkor meg csak 2000 gr v. 2400 az se sok akkor olyan 3700 gr. körül lesz.
a feje és a többi is jó a 0-érték azt jelenti hogy még teljesen ép a feladatát jól ellátja nem meszesedik
ha majd fog akkor I, II, III. fokban lesz értékelhető.
32+3 naposan:
Bdp: 89,5mm
HC: 310,1mm
AC: 311mm
FL: 62,6mm
2482gramm. Erre sem mondta az orvos, hogy sok :-)
köszönöm szépen mindenkinek.
Nekem a vizsgálatot végző mondta hogy kb 35 hetesnek felelek meg, és a súlyról én olvastam, hogy 32 héten 1800 gr körül van a súly.(ja és a pocakomat is mindenki nagynak mondja)
Köszönöm mégegyszer.
Nekem mindig minden kevesebb volt, mint ami a "nagy könyvben meg van írva".
Idegeskedtem mindig, dehát nem szentírás, na:-D
3120 g-mal, 51 centivel született, 31-es fejkörfogattal 38. hétre, ami elvileg átlagosnak számít, de a családunkban minden baba nagyobb volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!