Cyclogest huvelykup jarhat zsiros-darabos feher folyassal?
Figyelt kérdés
6 napja hasznalok napi 1x cyclogest huvelykupot. 7 hetes terhes vagyok es azota egesz nap tapasztalok nagyon suru, feher darabos bo folyast ami megjelenik a tisztasagi beteten es vizeles soran tavozik. 7 hetes kismama vagyok es majd csak 6-an kell visszamennem az orvoshoz. Nem erzek kellemetlen tuneteg. Nem eg, nem viszket es nincs semmilyen szaga. Elotte nem tapasztaltam es kicsit ijeszto.. aki hasznalt ilyen kupot tapasztalt hasonlot? Ha megszarad sem lesz sargas hanen feher marad. Betegseg miatt antibiotikum kuran is vagyok igy pluszban ezert is aggaszt.dec. 22. 17:23
1/7 anonim válasza:
Nyilván, a vivőanyag kifolyik, nem szívódik fel az egész kúp.
2/7 anonim válasza:
Kifolyik a maradék kúp. Zsíros, undi, átszivárog a tisztasági betéten is, kimoshatatlan nyomot hagy a bugyin, de még a nadrágon is. Ez ilyen.
De ez csak a vivőanyag, a progeszteron felszívódó belőle, nyugi.
(Következő majd a mellbimbó krém lesz, azt is melltartóval vagy olyan felsővel használ, amit nem sajnálsz, az is ilyen zsíros cucc, nem jön ki a felsőkből)
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a segitseget, megnyugtattatok! 😊
dec. 23. 09:37
5/7 anonim válasza:
Ez normális, én már rengeteget használtam mivel lombikos vagyok.
Napi 2-t használok jelenleg 12 hetes vagyok. Most az utolsó lombiknál kaptam egy tanacsot hogy pár masodpercre tartsam meleg víz alá a kúpot (mert engem korábbi lombiknál kimart),így hamarabb feloldodik, 30 percet fekszem vele, felkelek , egyből wc és szépen kifolyik egybe aminek kell és nem folyik egész nap.
6/7 A kérdező kommentje:
En mindig elalvas elott hasznalom, nekem csak napi egyet javasolt az orvos. Biztos ez az oka annak hogy egesz nap szivarog. Ki fogom igy probalni.
dec. 28. 17:38
7/7 anonim válasza:
Én is lombikos vagyok, és ezért reggel-este használom a cyclogest-et. Én most vettem épp emiatt bugyikat, amit nem sajnálok, mert a tisztasági betét sem (mindig akadály). Az esti lefekvéskori adag nem is zavar annyira, de nekem aszonták’, hogy 1 órát feküdjek vele. Ezért a reggeli ágybanfetrengés kicsit megnyúlt. Persze, a vivőanyag távozik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!