Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés

14 hetes kismama vagyok.

A párom ki szívta a nyakamat, nem számítottam rá, nem vészes, de azért látszik

Nem hagy nyugodni, hogy meg látszodhat a babán ha megszületik?

tegnap 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Jézusom....inkább húzzál aludni Pistike, késő van már a trollkodáshoz.
tegnap 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem fog látszódni a gyereken. El sem tudom képzelni mi lehetett ennek a babonának az alapja, hogy az anya sérülése meglátszik a gyereken.
tegnap 22:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem èn h ti mindenkit le hordatok mert fel tesz egy kérdést amire nem tudja a valaszt ès ti mindre ezt irjàtok, hogy hülye mert elhiszi, de akkor csak mondom, hogy nem minden esetben hülyeség h a kismama sérülése meglatszik majd a babàn. 😀
tegnap 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De hülyeség. Elesel, lehorzsolod a lábad. Magyarázd meg kérlek az hogyan fog a baba lábán meglátszódni? Köldökzsinórral vagytok összekötve...mi megy át a babába, ami miatt neki is a lábán ugyanott lesz a sérülés? Kicsit gondolkodsz és már látod, hogy hülyeség.
tegnap 23:37
 5/9 anonim válasza:
100%

3-Akkor minek a kérdés ha már eldöntötted?

Amúgy igen is hülyeség, babona, semmi más...A józan ész ne vesszen már el terhesség alatt!

tegnap 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5, nem gondolod komolyan, hogy ezt a terhesség okozza, ugye? Nyilván nem újkeletű a probléma :D
tegnap 23:44
 7/9 anonim válasza:
100%
6.Nem. :) De általában terhesség alatt szoktak kérdezni ilyen ostobaságokat.
tegnap 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Na, és az ilyen szaporodik.

Vigyázz! Ha a reggeli fésülködéskor kihullik pár hajszálad, akkor sanszos, hogy full kopasz babát szülsz és később sem fog kinőni a haja. Szóval ezzel csak óvatosan!

ma 00:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor 15 hetes terhes voltam dobtam egy előre szaltót a bicikliről. A kisfiamon nincs bicikli formájú heg vagy egyéb makula, pedig én úgy néztem ki, mint akit félig agyonvert és megrágott egy kannibál horda.
ma 03:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!