Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Derék fájással kezdtem a...

Derék fájással kezdtem a terhességet kezdeti porckongkopással 2 eve faj. Most 14 hetes vagyok egyre jobban fáj! Aki derék fájással kezdte a terhesseget , ti nektek milyen volt a későbbi szakaszban?

Figyelt kérdés

Nagyon fájt? Vagy eselteg elmúlt mert a súlypont mashova ment??? Sokat fekszek.. mert ugy nem fàj, a torna nem jo rá…és meg az elejen vagyok mi lesz később :(

egyébként jelent e veszélyt a babára a derekfajas esetleg a benne lévő gyulládas ha begyullad?? Koszonom a valaszokat

2023. jún. 29. 12:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Ti mivel enyhítettétek a derékfàjást?:)
2023. jún. 29. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első várandósságom alatt a legalsó csigolyám ment szét, azóta sokat fáj a derekam. Kétszer voltam utána várandós, nem emlékszem különösebb fájdalomra. Eleinte lehet masszázsra járni, ott sokat segíthetnek. Csak arra figyelj, hogy mindenképpen olyanhoz menj, aki rendelkezik külön képesítéssel kismama masszírozásban.
2023. jún. 29. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg valami ov,ami tamasztja a pocakot, vagy rugalmas kendovel megtamasztani. Kicsit talan segitene es nem terhelne annyira derekadat a baba sulya.
2023. jún. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!