Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes vagyok es a mozgas...

14 hetes vagyok es a mozgas elegge fajdalmas ma. A szemerem domb folott faj,de csak akkor,ha mozgok. Normalis ez?

Figyelt kérdés
Voltam dokinal,de itt csak egy altalanos doki vizsgalt(kulfold). Vizeletet neztek,vert es szivhangot.Minden rendben volt.Itt ugy vannak vele,hogy iyen korai terhessegnel amugy sincs mit tenni. En azert aggodok. Masodik baba,elsonel ilyenre nem emlekszem.
2023. jún. 25. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyulnak a szalagok tágul a méhed
2023. jún. 25. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az is, hogy a levegő szorult be.
2023. jún. 25. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A szemérem.dombhoz levegő?:D
2023. jún. 25. 17:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Ma sokkal jobb,de azert pihenek.En mar azon se lepodnek meg,ha levego lenne a szemeremdombomnal. Olyan gazos vagyok,hogy mar szerintem mindenhol levego van...:-D
2023. jún. 26. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!