14 hetes kismama vagyok, viszonylag erősebb alhasi fájdalmaim vannak két napja. Ez mennyire lehet gond?
Szombaton amikor esett a nagy hó kint voltam a párommal a kertben elég sokáig, lehet ez az oka? Nem a szokásos méh inak nyújtásáról van szó, hanem más "fájdalomról".
Ma megyek orvoshoz de addig is érdekelne mit mondtok erről.
Köszönöm.
Magnézium!!! ha görcs, de lehet, hogy felfáztál.
Telefonon kéne előbb beszélni, nem megy ki a doki,? nehogy nagyobb baj legyen?
Már felhívtam annyit mondott, hogy ez nem túl jó pihenjek sokat+ magnézium 3szor 1 naponta. Holnap még kérte, hogy hívjam és ha nem múlik be kell mennem hozzá a kórházba. Viszont nem bírok holnapig várni el kell mennem a körzeti orvoshoz hogy csak nézzük meg UH-n a babát meg a méhszájat.
Egyépként már jó pár órája nem érzem.
Igen, két magne B6 után.
Viszont már eléggé kétségbe vagyok esve.
Ha baj lenne véreznék nem?
Kérlek segítsetek!!
nyugalom! nem lesz semmi gond! menj csak be a a háziorvosodhoz, legalább megnyugszol h minden rendben van! Pihenj sokat és ne idegeskedj! Írj majd h mi van veletek!
Drukk h minden oké legyen (de úgy lesz:))
Jó reggelt!
Jól vagytok, ugye?
Mi volt a dokinál?
Ne idegeskedj, mert az rosszabb. könnyű mondani, de vigyázz magatokra..
Sziasztok,
Odamentem a dokihoz és el kellett mennie viszont tegnap délelőtt óta nincs ilyen tünetem.
Ma délben kell hívnom a dokit és megbeszéljük mi legyen.
Nagyon aranyosak vagytok hogy izgultok értünk nagyon jól esik köszönöm mindannyitoknak :)
Írok még hogy mit mondott az orvos!
Ez csak természetes..
Pihenj sokat. nem lesz semmi baj. Jó, ha a doki kimegy. rendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!