14 hetes terhesen érezhetek már magzatmozgást vagy egészen mást érzek ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 13:30
1/4 anonim válasza:
Az ikreket kicsivel 20 hét után éreztem először. Második terhességnél lányomat a 17. héten.
2/4 anonim válasza:
Folyt* szerintem 14 hetesen még nem azt érzed. Első terhességnél főleg nem. Bár van aki azt mondja, hogy 12 hetesen érezte. Számomra ez hihetetlen...de ki tudja
3/4 anonim válasza:
Akkor én is éreztem "valamit", de az nem az volt, mivel majd amikor tényleg azt érzed, rájössz, hogy annak amit az első időszakban éreztél, semmi köze a magzat mozgáshoz. Ilyenkor nyúlik a méh, rendeződnek át a dolgok stb.
Mondjuk múltkor volt itt akinek 14 hetesen már LÁTHATÓ magzat mozgása volt. 🤣🤣🤣
4/4 anonim válasza:
Fentebb írtam egy hasonló kérdéshez, de leírom neked is, egy 14 hetes magzat körülbelül 7-8 centi és durván 40 gramm. Vegyél egy 8 centis ceruzát és tedd a pocakod elé, meglátod, hogy mennyi helye lesz. Plusz az a pindurka magzat a hasfal, zsír és izomszövetek mögött van, egy vízzel teli burokban. Őt még nem érezhetted.
De épp átrendeződnek a szerveid, pulzálnak a beleid, az izmaid, azok elég intenzív érzéseket tudnak generálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!