Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39+3 naposan nagyon erős...

39+3 naposan nagyon erős magzatmozgás miatt aggódjak?

Figyelt kérdés
Ma voltam nstn is, ott már enyhe összehúzodások látszódtak, a kicsi szívhangja jó volt. Viszont már dèl óta kb folyamatosan mozog. Nem csak úgy finoman, hanem rendesen nyomja ki magát. Ha elfekszem, ha sètálok sehogyan se jó, max ilyen 15 percekre hagyja abba. Èrdemes lenne megnèzetnem a kórházba?
2023. jún. 27. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Nemsoká szülsz.
2023. jún. 27. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

1!

Mond már meg a lottó számokat is 🤣🤣🤣

2023. jún. 27. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Sztem semmi különleges nincs ebbe.Egyébként azt mondják kevesebb mozgásnál van hogy beindul a szülés.De szerintem semmi köze hozzá
2023. jún. 27. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem sincs ebben semmi extra

A végén vagy már, helye egyre kevesebb...

Ez semmire nem utal a szülés szempontjából.

2023. jún. 27. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Ez inkább valami fronthatás lehet, mint bármi baj, vagy épp a szülés közeledte. Szülés előtt inkább lenyugodni szoktak.
2023. jún. 27. 21:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Inkább csak azèrt aggódtam mert ennyire aktív sose szokott lenni.
2023. jún. 28. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!