Az lehetséges hogy nem mindig érzek magzat mozgást?
Figyelt kérdés
20+4 kezdtem el egyértelműen érezni a baba mozgását. Tehát egész hétvégén és hétfőn is éreztem rugásokat. Ma még semmi. De szívhang van azt néztem.2023. jún. 27. 13:47
1/7 anonim válasza:
Persze, főleg, hogy nagyon durva front van ma, ilyenkor nekem se túl aktív, az eleje óta ilyen.
36 hkm :)
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez a babó amúgy is a frászt hozzá rám a terhesség eleje óta🙃
2023. jún. 27. 13:54
3/7 anonim válasza:
Meg csak 20 hetes vagy vagy 21 korul, ha jol ertem?
Az “elvaras” az az, hogy napi legalabb egyszer erezd a babat, csak 24 hetes kortol van.
Addig meg egyebkent is annyira picike, hogy el tud bujni siman.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen ma 21+1. Na ezt a kérdést ki kellett írni, éppen most jelentkezett be😊
De megnyugodtam hogy akkor az sem lenne baj🙏🏻
2023. jún. 27. 14:00
5/7 anonim válasza:
29.hétben vagyok. Ma reggel fél 6kor keltem. Azóta most éreztem egy nagyon enyhe kis mocorgást. Pedig a helye egyre kevesebb , és olyan durva dolgokat le tud nyomni ,hogy az már fáj..Ma mégis nagyon visszfogott. Szóval nyugi.😉
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most jövök a dokitól hát mozog a drága rendesen csak nekem nem jelentkezik be sűrűn 🥰
2023. jún. 28. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!