Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az ultrahang képek alapján...

Az ultrahang képek alapján fiúnak vagy lánynak mondanátok?

Figyelt kérdés

19-20.het között készültek.

Mi lánynak nézzük, ahogy nézegettem a neten hasonló korú terhességek ultrahangjait, de kiváncsi lennék masnak, aki esetleg tudja hogy pontosan mit kell keresni, annak ebből látszik-e.

Bocsi ha buta kérdés.

Az orvos nem mondott semmit, de megkaptam a felvételt és kicsit bogarásztuk mi lehet. :)

[link]

[link]

2023. jún. 25. 21:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Oké hogy az orvos nem mondta, te meg elfelejtetted megkérdezni, én felhívtam volna az orvost vagy visszamentem volna hogy fix választ kapjak.
2023. júl. 4. 21:04
 22/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy emlékeztek volna rám. Genetikai uh-n voltam, és nem a saját terhesgondozó orvosomnál. Nagyobb intézményben voltam, szóval biztos nem tudják a napi 30-50 emberből kivel mi volt, stb. Amugy ha annyira fontos lett volna megkérdeztem volna, de teljesen mindegy volt nekünk, barminek örültünk volna. Eredetileg meg se akartuk kérdezni, de aztán mégis kiváncsiak lettünk. Pláne mivel egyértelmüen nem látni a videon fiú dolgokat. Írtam amugy azota ketten is rámondták a lányt, szóval vszeg az lesz :) szóval kezdünk arra készülni. de még akkor sem szomorodnék el, ha utolsó mégis kiderülni az ellentetje. Legyen egészséges, a többi részletkérdés.
2023. júl. 4. 21:46
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek még egyszer!!
2023. júl. 4. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!