Az ultrahang képek alapján fiúnak vagy lánynak mondanátok?
Figyelt kérdés
19-20.het között készültek.
Mi lánynak nézzük, ahogy nézegettem a neten hasonló korú terhességek ultrahangjait, de kiváncsi lennék masnak, aki esetleg tudja hogy pontosan mit kell keresni, annak ebből látszik-e.
Bocsi ha buta kérdés.
Az orvos nem mondott semmit, de megkaptam a felvételt és kicsit bogarásztuk mi lehet. :)
2023. jún. 25. 21:55
A kérdező szavazást indított:
Lány
Fiú
Ebből nem látszik
46 szavazat
1/23 anonim válasza:
Az ultrahang képek alapján én lánynak mondanálak.
2/23 anonim válasza:
En is a lány felé hajlok.
Egyrészt nincs zacsi, kukac.
Másrészt az első képen kintha 3 "csík" lenne. Az meg a lányoknál van. De nem tudok telefonról ránagyítani
4/23 anonim válasza:
fura ha az orvos 5.hónapnál nem látja hogy lány vagy fiú.
5/23 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy nem látta. Egyszerüen nem mondta, én meg izgultam, hogy minden ok legyen, mellesleg sietnem is kellett a munkahelyemre, úgyhogy kb mikor végeztünk akkor örültem a legfontosabbnak és igyekeztem a dolgomra :)
2023. jún. 25. 22:54
6/23 anonim válasza:
Kislány. Az első képen teljesen jól kivehető a lényeg. (Kisajak&nagyajak)
7/23 anonim válasza:
Én ebből csak az alient tudom kinézni. Legalább mondjátok meg, hogy a kép melyik részén keressem...
8/23 anonim válasza:
7-es..😃 Jobb kéz felöl van a popó, meg ott a két comb. Ennyi van csak. Keresd az “U” betűt. 😂
9/23 anonim válasza:
8-as zseni vagy! Megvilágosodtam! <3 :D #7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!