Az ultrahang képek alapján fiúnak vagy lánynak mondanátok?
19-20.het között készültek.
Mi lánynak nézzük, ahogy nézegettem a neten hasonló korú terhességek ultrahangjait, de kiváncsi lennék masnak, aki esetleg tudja hogy pontosan mit kell keresni, annak ebből látszik-e.
Bocsi ha buta kérdés.
Az orvos nem mondott semmit, de megkaptam a felvételt és kicsit bogarásztuk mi lehet. :)
Találva érzem magam, ezért válaszolok:
Kedves Házmester!
Azért kommenteltem ide, mert kíváncsi voltam, hogy ezekből a képekből hogyan lehet megállapítani. Remélem, nem nagy baj. A kérdezőnek és a 7-esnek köszi!
Szerintem egyértelműen kislány!
Nincs semmi a lába között.
Köszönöm a sok szavazatot!
Egy viszonylag hosszú, 7-8 perces kis videót meg képeket kaptunk email-ben róla, az ultrahang vizsgálatról.
Nagyon sokszor nyitogatja ebben a helyzetben a labait, és mindig így néz ki, ahogy a belinkelt képeken.
1-2 képen, pillanatban még látom is a csíkokat, aminek idő közben én is utána néztem-a kislányt jelző 3 csíkot.
De lehet hogy teljesen fatális dolgokat látok bele, minden esetre kis zacsi+kukac egyszer sem látszik. :) meglátjuk. Nekünk teljesen mindegy. Én kisfiút, a férjem kislányt szeretne inkább, de bármi lesz boldogok leszünk, nagyon. Illetve valaki kivánsága biztosan teljesül.
26-28.hét között tervezünk elmenni babamozira is, mivel eddig a férjem nem tudott jönni velem. Ha sikerül összehozni, ott megkérdezzük majd a nemét és megírom mi lett. Legkésőbb, ha majd megszületik-amennyiben nem felejtem el 😊
Szia. Én kérdeznék, ha nem gond. 13 hetes vagyok, ez a mai uhn készült. Az a kérdésem, hogy itt is alul nézetben van a kép és az ott a lába köze, vagy teljesen mást nézek😅
Kedves Utolsó! Hú, ezt én nem igazán látom, hogy mi akar lenni. 😕
Egyébként ebben a magzati korban ugy tudom még nem teljesen lehet kivenni a nemiszerveket, azt azert valóban inkabb orvos/szonográfus tudná megmondani.
Kedves Válaszolók, szavazók!
Már ketten azóta rámonták, hogy kislány, úgyhogy valószínűleg tényleg az lesz :)
Ha szüléssel változna megírom 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!