Mi okozhat feszülő, fájó hasat 27 hetes terhesen és mit tudok vele csinálni?
2 napja feszít, faj a hasam ha állok. Olyan érzés mintha a hasizmom fájna a gyomorszaj környéken(koldok felett). Tény, hogy sokat teszek veszek mostanában, mert ház felújítás van nálunk, már vissza vettem a tempóból hogy faj de nem igazán múlik. Csak akkor jó ha fekszem. Lehet a növekvő pocak súlya miatt van? Baba sokat mozog, szerencsere minden nap érzem akárhányszor le fekszem vagy le ülök.
Mit lehet tenni meg a pihenésen kívül?
Nekem a hasam alja fájt, mikor a felújítás miatt túlhajtottam magam, olyankor ledőltem kicsit.
Amikor már nehezebben múlt, akkor elkezdtem egy-egy magnéziumot is elrágcsálni, az segített.
Nekem egyébként egész nagy pocakom volt, szóval gondolom a gravitáció volt a fő ludas, és ezért tett jót a vízszint, egyébként nem feküdtem sokat :)
Nem keményedik a hasam és nem is alul faj mint mikor a szalagok nyúlnak hanem fent a gyomorszaj környéken, tényleg mintha a hasizmom fájna egy jó nagy röhögés után. Megfigyeltem régebben is a kocsiban ahogy ülök akkoris ott kezd fájni, mintha feszíteném az izmot.
Nem tudok nem lefeküdni mert annyira kellemetlenül tud fájni hogy nem tudok állva maradni.
Esetleg a szétnyíló hasizom miatt lehet?
Nekem is ilyen érzés, igaz, hogy szülés után hónapokkal, és én arra gyanakszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!