Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Forduljak orvoshoz azonnal?

Forduljak orvoshoz azonnal?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok, ma együtt voltunk a férjemmel és estére a tisztasági betéten némi barna folyást találtam…egyéb tünet nem volt, így meg is lepett. Eddig gond nélkül alakult a terhességem, nem tapasztaltam még sem barnás folyást, sem egyéb panaszokat..
2023. jún. 24. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Én bemennék az ügyeletre.

Inkább legyen felesleges kör mint baj

Már csak a lelki nyugalmam miatt is

2023. jún. 24. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Én magamat ismerve nem mennék be, csak figyelném történik e bármi gyanús. De ha te nem tudsz megnyugodni, nyugodtan bemehetsz, én most csak azt írtam le, hogy én szerintem várnék reggelig, hacsak nem történik valami gáz.
2023. jún. 24. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Én mindenképp bemennék.

Nem szeretnélek ijesztgetni, de nekem 36. héten a barnázás burokrepedés miatt volt.

Neked persze valószínű, hogy valami kis sérülésed lehet az együttlét miatt, de az a biztos, ha rádnéznek.

2023. jún. 24. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam megnyugtatására biztos bemennék de nem az éjszaka közepén, reggel viszont igen. Lehet nyíló méhszáj (vagy sok egyéb) de lehet csak egy ártalmatlan kisebb sérülés az együttlét miatt.
2023. jún. 25. 05:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az együttlét miatti friss sérülés nem barnás, hanem pirosas lenne. Szerintem igen, nézesd meg, akár a belső méhszáj kinyílásának a jele is lehet
2023. jún. 25. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!