Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azonnal forduljak orvoshoz?

Azonnal forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés

Antibiotikumot szedtem. Ezzel egy időben egy alkalommal tapasztaltam, hogy fájt az együttlét, valamint pisilés után csípett a hüvely környékén, mintha ki lenne dörzsölve. Ezután enyhe viszketés, és érzékenység, majd minden elmúlt.

Nincsen se szag, se folyás, se fájdalom már.

Így is mindenképpen menjek orvoshoz?

2015. ápr. 5. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni!:) nem kell de ha tovabbra is faj az eggyuttlet akor elkene menj a biztonsag kedvejert!:)
2015. ápr. 5. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem már az előbbi kérdésednél is megkaptad a választ. Ha úgy gondolod, menj el orvoshoz, mert biztosat csak az orvos tud mondani.

Lehet, hogy semmi bajod nem lesz, de az is lehet, hogy pár nap múlva újra lesznek tüneteid.

Én úgy vagyok vele, ha problémám van, ha valami nincs rendben velem, akkor elmegyek orvoshoz. De ez én vagyok.

2015. ápr. 5. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Az antibiotikum az oka.

Szégyelje magát az orvos, aki felírta az antibiotikumot, hogy nem figyelmeztetett arra, hogy kell alkalmazni hüvelyflóra helyreállítót mellé, mert gombád elő fog jönni a gyógyszertől!

2015. ápr. 6. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!