4 hónapos kiskutyám “megsebesített” játék közben. Azonnal mostam, fertőtlenítettem. Forduljak orvoshoz vagy ez semmiség?:) képet csatoltam:
Lol, rohanj nyugodtan surgossegire, kirohognek.:D
Naponta kapok ennel durvabbakat a cicaimtol jatek kozben... Volt hogy ugy eltalalta a huvelykujjam (veletlen a jatekeger helyett), hogy lezsibbadt az egesz ujjam, mert ideget ert. Na azzal kellett sebeszetre jarnom. De ilyen kis karcolasokert, mint a kepen a fulemet se mozditom, mindennapos.
Meg amugyse, ez mind veletlen. Megkell tanitani oket a finomabb jatekra, ennyi.😉☺️
Mondjuk az egy fontos tényező, hogy vannak e oltásai és normálisan van e tartva...
Mert ha egy szapis kutya harapja meg, akinek nincsenek meg a kötelező oltásai, én elmennék orvoshoz, még akkor is, ha a bajra még így is viszonylag csekély az esély.
Aztaaa! … Megkerdezhetem, hogy elsz meg? De lehet, hogy mar keso az erdeklodesem.
(4 honapos kiskutyának mar megvannak a kotelezo oltasai)
Battlefield szamitogepes jatekban ilyenekert adjak a "biborsziv" kituntetest :D
#6 Ja, megvannak, feltéve ha normális a gazdája és hajlandó dokihoz vinni.
(Ne vedd magadra, Kérdező, csak sajnos sok az idióta aki sajnálja erre az időt és pénzt)
Ha be van oltva, elég a fertőtlenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!