21 éves vagyok és 3 hónapja már hogy hetente 1x 2x friss piros vér van a WC papíron illetve a székleten és keményebb, kiadossabb ürítés után. Olvastam a neten és ez a vegbelrak tünete.
3 éve volt ugyanilyen panaszom, csak az aranyér volt, amit ki kezeltem és eltűnt örökre, szóval ez nem az.
Illetve azon kívül hogy néha friss piros vér van, más panaszt nem tapasztaltam, nem fáj, nem viszket, nem szúr. És ugye a rák nem jár fájdalommal
Nincs végbélrákod, hanem aranyered van. Az aranyér nem tűnik el örökre.
Tipikus esete vagy a hipohondriának, és a netes diagnosztizálásnak.
2021. febr. 12. 09:55
2/16 anonim válasza:
ez aranyér. A végbélráknál nem kevés vér van a papíron hanem kb vérszékelés
2021. febr. 12. 09:57
3/16 anonim válasza:
Aranyér. Kúp+kenőcs. Doki akkor kell, ha nagyon fáj, vagy nem tudod megállítani a vérzést. Vagy ha szeretnéd eltávolíttatni.
Koporsót még ne rendelj!
2021. febr. 12. 09:57
4/16 anonim válasza:
Végbélrák a fejed. Szimplán a keményebb székleted felsértette a végbeledet, és amiatt piros a kaki. Nekem is szokott lenni, semmi bajom, olyan érzés mintha üvegszilánkokat kéne kipréselnem, gondolom neked is.
2021. febr. 12. 10:02
5/16 anonim válasza:
Jajj de buta vagy!
Szaladj az orvoshoz te kis dandó!
6/16 anonim válasza:
Amugy meg de, a rak jarhat fajdalommal. Vegstadiumban foleg, de nyilvan a rak tipusatol, elhelyezkedesetol fugg.
7/16 anonim válasza:
Ne Google alapján gyógyísd magad. Ha viszkető szemre keresel rà, szemràkod lesz, vagy azonnal kifolyik... Aranyèr lesz. De , hogy megnyugodj keress fel egy igazi dokit.
2021. febr. 12. 10:06
8/16 anonim válasza:
4-es ehhez csak gratulálni tudok. Mi a fenéért nem iszol többet vagy eszel több rostot? Azért ezt hagyni hogy ilyen kellemetlen legyen az ürítés nagyon gáz. Arról már nem is beszélve, hogy a saját hülyeséged még magyarázod is.
2021. febr. 12. 10:07
9/16 anonim válasza:
Nem rák. Valószínű, aRANYÉR- De azonnal fordulj orvosoz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!