Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Végbélrákom van, azonnal...

Végbélrákom van, azonnal forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és 3 hónapja már hogy hetente 1x 2x friss piros vér van a WC papíron illetve a székleten és keményebb, kiadossabb ürítés után. Olvastam a neten és ez a vegbelrak tünete.

3 éve volt ugyanilyen panaszom, csak az aranyér volt, amit ki kezeltem és eltűnt örökre, szóval ez nem az.

Illetve azon kívül hogy néha friss piros vér van, más panaszt nem tapasztaltam, nem fáj, nem viszket, nem szúr. És ugye a rák nem jár fájdalommal

2021. febr. 12. 09:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Áruld már el, hogy egy végbélrákot, hogy tudsz magadon diagnosztizálni, otthonról, orvosi végzettség nélkül! Ha tudsz valami módszert én komolyan pótolom az ilyen hiányosságaimat, de az orvosin ezeket valahogy nem tanítják nekünk.

Persze, javaslom először egy orvos felkeresését.

2021. febr. 12. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Gratulálok te szerencsétlen vizes 8-as, ehetek akármennyi rostot, a Crohn-betegségemen nem változtat. Sőt még ront rajta. De köszönöm doktor úr a tippet ;) #4.
2021. febr. 12. 11:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A friss piros vér lehet végbél berepedés is, ami a kemény széklet miatt van. Vegyél aranyér kenőcsöt, kenegesd és lágyítsd a székleted sok folyadékkal. rostos ételekkel, levesek, főzelékek.
2021. febr. 12. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Még csak rák tud ám fájni, a legtöbb ember üvölt kinjában.
2021. febr. 13. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

aranyér, és daganat is lehet

Irány az orvos, majd ő kideríti

2021. febr. 14. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:
73%
Kedves 11-es! A végbélrákot magadnak is ki tudod tapintani, ha benyúlsz a fenekedbe!
2021. márc. 15. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!