Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen módon hajtják ki a...

Milyen módon hajtják ki a vizet drasztikusan a szervezetemből a kórházban?

Figyelt kérdés
Sajna holnap reggel fekszem be a kórházba, mert 1hét alatt 7kilót híztam, tiszta víz vagyok, 31hetes kismama. Vérnyomásom nagyon magas, 160/95 A doki annyit mondott, hogy majd ott ők drasztikus módon kihajtják a vizet, de azt nem mondta el, hogy ezt miként csinálják. :( Nagyon félek, remélem a babámnak nem lesz tőle baja...
2010. okt. 12. 15:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Még van vissza majdnem 1,5hónapom a szülésig, nem tudják, hogy mitől volt ilyen nagyon sok víz a szervezetemben, de a veséim is rendben voltak, csináltak vesefestést is, plusz volt egy CT vizsgálatom is. Ezért nézték a picit ilyen sűrűn is uh-n, hogy ne legyen baj. Ami a magzatvizet illeti, nekem az átlagosnál több van, de már a legeleje óta, nem sok, de több vmivel. És nem lett kevesebb sem a kúrától, de a dokik szerint minden rendben van. A tea amit kaptam kérdeztem a dokit is és a nővéreket is, hogy mi az, de azt mondták, hogy gyógynövény nem lesz baj. Amúgy volt még ott rajtam kívül 2kismama akinél ugyan ezt a módszert alkalmazták. Ők is nagyon nagyon sok vizet ürítettek ki. Állítólag szülés után a több is távozik, bár most már nincs rajtam semmi, a gyűrűim is végre lötyögnek. :D
2010. okt. 26. 11:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy jobban vagy és túlvagy a vízhajtáson. További boldog kismamaságot és néhány hét múlva örökké tartó boldog anyaságot kívánok.
2010. okt. 26. 12:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet csalánteát kaptál.Én ezt használom vízhajtásra.Az egyik kismamás könyvem a terhesség vége felé a magas vas tartalma miatt ajánlja.
2010. okt. 26. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Örülök hogy sikerült a sok vizet kihajtani belőled.És a vérnyomásod is helyrejött utána?
2010. okt. 26. 16:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Én is csalán levélre gondoltam, de arról úgy tudom, hogy max 2bögrével lehet inni naponta többet nem. Majd veszek megint, már próbáltam különben, de kidobtam. Az ízét nagyon jól megjegyeztem annak amit a kórházban kaptam, sosem felejtem el. :) A vérnyomásomra Dopegytet szedek, naponta 2x1szemet, így mérek 130-135 között napi 3x. Nektek is boldog babavárást, vagy aki már babázik, annak sok boldogságot! :)
2010. okt. 26. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy rendbejöttél, és otthon töltheted a hátralévő heteket.

Ez a történet azonban sajnos megint egy ékes bizonyíték arra, hogy némelyik védőnőnek mennyi esze van! Hogy lehet olyat mondani egy kismamának, hogy ne igyon annyi folyadékot? Hol kapta ez a képzését??? Elnézést, csak nagyon felháborodtam ezen, mert vannak, akik tényleg bíznak bennük és betartják azt amit mondanak abban bízva, hogy szakképzett emberek... Persze tisztelet a kivételnek, nem mindegyik hülye! (Csak az utóbbi időben annyi ilyesmit hallottam...)

2010. okt. 26. 16:54
 17/18 A kérdező kommentje:
Na igen, a védőnő...:( Egy 60-as éveiben járó nő a védőnőm, igazán elmehetne már nyugdíjba. A dokik is a kórházban hülyének néztek mikor mondtam nekik, hogy a védőnő azt mondta, hogy csökkentesm a folyadék bevitelt napi 1literre. :S Jövőhéten megyek hozzá vércukorra, kivi vagyok, hogy mit szól ehhez az egészhez. Tegnap óta itthon is betartom a sok ivást, de hála a jó égnek, már nem kell mennem 5percenkét pisilni, de 1,5óráként igen. Ennyit megér ez az egész, csak nem szabad hagynom, hogy vissza jöjjön, igazából rajtam múlik! A kórházban könnyebb volt minden mint itthon. De ennyit áldozatot csak hozhatok az egészségünkért! :)
2010. okt. 26. 17:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülök h rendbe jöttél!Én a szülés után 2 hétig vizesebb voltam,mint valaha..
2010. okt. 26. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!