Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy működik a terminus...

Hogy működik a terminus újraszámoltatás? Ki csinálja, mikor?

Figyelt kérdés

33 hetes terhes vagyok, de uh-n a 8. héten is 6 hetesnek mérték, és azóta is mindig 2 héttel kisebbnek. Úgyhogy valószínűleg 2 héttel később fogant a baba. Nagyon nem szeretnék indítást, nálunk 41+0 indítanak, ha addig nem indul magától. Illetve, ha sikerül átírni a terminust, akkor ctg-te az új 40. héttől kell elkezdeni járni naponta? Vagy akkor ilyenkor plusz két hétig járhatok feleslegesen, amikor még nincs is 40 hetes igazából a baba.

Köszi a válaszokat!

2023. jún. 19. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is első uh-tól mindig 2 héttel kisebb volt, sosem számolták újra. 38 hetesen császároztak, 36 hetes méretekkel született, aztán ment a rinya mindenhol, hogy IUGR baba meg kis súlyú, 1 évig kaptam az ívet miatta mindenhol
2023. jún. 19. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is ez volt. Én ezért mentem magánkórházba. Ott átírták.
2023. jún. 19. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is kb 2 héttel számolták el. Nagyon hosszú a ciklusom 42 nap és 26-27 nap körül van peteérés. Uh és fogantatás alapján beírták a jó dátumot, majd sikerült kifogni egy túlbuzgó magándokit aki áthúzta a dátumot és átírta a menzesz szerintire.... Innentől hosszú és bonyolult a sztori nem részletezem. A vége az lett, hogy befektettek (ugye sokkal korabban mint kellett volna, de az új dátummal már túlhordás volt és azt mondták, hogy inkább legyek szemelőtt, meg amúgyis van egy kis magas vérnyomásom). Már pár napja bennt voltam mikor újraszámolták és rájöttek, hogy mégis a régi a jó dátum, de akkor kb már mindegy volt. Másnap magától indult és megszületett a kislányom 39+4-re (és nem a 41. hétre...)
2023. jún. 19. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem.nem.írták át egyik terhességemnél sem,az elsőnél 1,5 héttel.kisebb volt a másodiknál 2 hettel nagyobb..

Egyiket se írták át,pedig a 2. Babámnál látszott hogy valós az adat mert nagy baba lett

2023. jún. 20. 03:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Wow... Köszönöm mindenkinek. Megtanulhattam volna, hogy terhesgondozással kapcsolatban már semmin ne lepődjek meg. Engem viszont biztos nem fognak indítani, ha ők buták. Nem teszem ki ennek a kisfiam, mert nem képesek egyértelmű adatok alapján számolni.
2023. jún. 20. 07:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#5 Nem lesz annyira egyértelmű. A margit kórházban szültem csoportban egy nő megtagadta az indítást (mondjuk idiótán csinálta, mert be se ment másnap ctg-re sem), de onnantól kvázi nem látták el.

Pedig nála is az volt, hogy rosszul számoltak.

2023. jún. 20. 08:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az első uh-tól kezdve 2héttel nagyobb volt mind a 2 terhességem. Mind a 2x 7hetesen mentem megállapításra, akkor 9hetes méreteik voltak.

Fiam egy 6.ciklusnapi szexből fogant (mensi utáni első nap) pl. (Csak az az 1 volt abban a hónapban, így sok választás nincs)

Ennek ellenére mind a 2 terhessegem a mensi szerinti dátummal vittem végig.

Fiam 39+6ra magától született, 3540/50el.

Lányom 39+2 szintén magától, 3280/52

Szóval még csak nagy babák sem voltak.

2023. jún. 20. 08:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi #6, kicsit utánanézek, kérdezgetek, hogy hogy lehetne a legokosabban csinálni, megpróbálom nem a durcás óvodást előadni. :D De nekem a szükségtelen szülésindítással nagyon erős ellenérzéseim vannak.

Hátha nekem is megindulna menzesz szerint. Nagyon örülnék neki, megpróbálok nem előre rástresszelni.

2023. jún. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!