Hogy működik a terminus újraszámoltatás? Ki csinálja, mikor?
33 hetes terhes vagyok, de uh-n a 8. héten is 6 hetesnek mérték, és azóta is mindig 2 héttel kisebbnek. Úgyhogy valószínűleg 2 héttel később fogant a baba. Nagyon nem szeretnék indítást, nálunk 41+0 indítanak, ha addig nem indul magától. Illetve, ha sikerül átírni a terminust, akkor ctg-te az új 40. héttől kell elkezdeni járni naponta? Vagy akkor ilyenkor plusz két hétig járhatok feleslegesen, amikor még nincs is 40 hetes igazából a baba.
Köszi a válaszokat!
Nekem.nem.írták át egyik terhességemnél sem,az elsőnél 1,5 héttel.kisebb volt a másodiknál 2 hettel nagyobb..
Egyiket se írták át,pedig a 2. Babámnál látszott hogy valós az adat mert nagy baba lett
#5 Nem lesz annyira egyértelmű. A margit kórházban szültem csoportban egy nő megtagadta az indítást (mondjuk idiótán csinálta, mert be se ment másnap ctg-re sem), de onnantól kvázi nem látták el.
Pedig nála is az volt, hogy rosszul számoltak.
Nekem is az első uh-tól kezdve 2héttel nagyobb volt mind a 2 terhességem. Mind a 2x 7hetesen mentem megállapításra, akkor 9hetes méreteik voltak.
Fiam egy 6.ciklusnapi szexből fogant (mensi utáni első nap) pl. (Csak az az 1 volt abban a hónapban, így sok választás nincs)
Ennek ellenére mind a 2 terhessegem a mensi szerinti dátummal vittem végig.
Fiam 39+6ra magától született, 3540/50el.
Lányom 39+2 szintén magától, 3280/52
Szóval még csak nagy babák sem voltak.
Köszi #6, kicsit utánanézek, kérdezgetek, hogy hogy lehetne a legokosabban csinálni, megpróbálom nem a durcás óvodást előadni. :D De nekem a szükségtelen szülésindítással nagyon erős ellenérzéseim vannak.
Hátha nekem is megindulna menzesz szerint. Nagyon örülnék neki, megpróbálok nem előre rástresszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!