Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39+3 napos vagyok. A védőnő...

39+3 napos vagyok. A védőnő szerint meg nagyon fent van a hasam, elvetve vannak joslo fajasaim, de egyebkent semmi jele, hogy érkezne a kisasszony. Volt mas is igy, de meg a terminus betöltése előtt megszült?

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A védőnők elfelejthetnék már ezt a nagyon fent van a hasa nem fog még szülni f@szságot. Nekem meg végig nagyon lent volt mégis a kiírt napon szültem.

Ilyenkor már nem nagyon lehet megmondani, mikor indul be a buli. Gyakorlatilag minden órás vagy, de hogy ezen belül mi lesz🤷🏻‍♀️ Nekem sem volt semmi jele annak, hogy szülni fogok, még jóslóim se voltak, erre egyszer csak éjszaka elfolyt a magzatvíz.

Könnyű szülést kívánok!

2022. júl. 6. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kijelentés pont annyit ér, mint annó a tegyünk tejfölt az égett sebre. A magzatvíz elfolyása, vagy a fájások rendszeressége alapján fel fogod ismerni, de felesleges ilyenek alapján kijelenteni, hogy keson fogsz szülni.
2022. júl. 6. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fent volt a hasam, másnap még szúnyoghálót terveztem menni venni, 39+2-re beindult, se magzatvíz nem folyt el, sem nyákdugó nem távozott, szimplán gyenge 15 perces fájásokkal indult amikkel még visszaaludtam mert jóslónak véltem őket (hiába jöttek tényleg 15 percenként no meg mindenki azt mondta, ha igazi lenne nem aludnék) aztán egyszer csak beindult és 3 percesekkel értünk a kórházba, 5 ujjnyira nyitva voltam, 3 óra múlva már meg is volt a kisfiam :D
2022. júl. 6. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:

a gyerek akkor jön mikor úgy érzi elege van belőled :DDD

komolyan meg egyáltalán nem jelez semmit sem h hogy van a hasad, sem a josló, sem más ilyen tünet. a nyákdugó távozása jelezhet h ideje készülni - már ha távozik és észreveszed. a 42ik hétig nyugi van. a gyerekek 95% nem a kiirt napon születik meg.

2022. júl. 6. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is fent volt a hasam, néhány jósló fájásom volt néha, de semmi jele nem volt, hogy 39+1 hetesen éjszaka elfolyik a magzatvíz.
2022. júl. 6. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!