Kinek mennyire tetszik a BRENDON név?
én meg nagyon nem gondolom úgy, mint 14:19. de hát különbözőek vagyunk.
most már mindenkire rámondják, hogy magyarkodó. lassan szégyellni kell, ha valaki egészséges módon büszke a magyarságára. nálam is szempont, hogy magyar neve legyen, ugyanakkor nem fogok a ló túloldalára átesni, nem az ősmagyar cifrábbnál cifrább nevekre gondoltam.
van arany középút ami nem a Ajtony, a Dzsennifer, és nem is a Géza kategória. csak meg kell találni. és még akkor mindig lehet, hogy valakinek nem tetszik igazán, de legalább nem röhögik körbe a gyereket
Mi "igazi" magyarok vagyunk a párommal.Nálunk nagyon fontos,hogy magyar neve legyen a gyereknek.Van egy kisfiúnk,neki is magyar neve van,most pocakos vagyok,és várjuk,h kiderüljön a neme is.Ha fiú,akkor mindenképp Attila Nimród,ha lány,még nem tudjuk,csak ötleket vannak.....
Vannak szép amerikai nevek,de egy vérbeli magyar nem fogja adni a gyerekének,csak azért mert neki tetszik.Nekem sem tetszik a nevem (Ilona),pedig sokak szerint szép,én is beleszóltam volna anno,ha tehettem volna....
Az a szomorú, hogy valaki úgy gondolja, hogy a gyereke a különleges névtől lesz különleges... Pedig biztosan hallottad m,ár a következő idézetet valaha:
„…Ilyen az ember. Egyedüli példány.
Nem élt belőle több és most sem él,
S mint fán se nő egyforma két levél,
A nagy időn se lesz hozzá hasonló.”..... És ez nagy igazság! Attól, hogy különleges nevet adsz vagy "elcsépeltet", nem lesz kevésbé különleges vagy különlegesebb... minden gyerek, minden ember különleges....
Utánanéztem, a kedvedért:
A Nimród[1] férfinév eredete bizonytalan, feltételezések szerint asszír eredetű és a jelentése: vadász. Régi magyar mondákban mint a magyarok ősapja, Hunor és Magor atyja szerepel, akit a középkori magyar történetírók teremtettek a Biblia alapján.[2]
Szerintem nem érdemes már erre válaszolni és kezdettől nem volt az. A név számára eldöntött tény. Igazolni akarta magát, de az ő véleményétől eltérőt már nem fogadott el.
Neked kérdező kívánom, hogy olyan nevet adj neki ami nektek tetszik, boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!