Ikerterhesség során hasonló tapasztalatok?
Sziasztok!
Két nap múlva töltöm be a 7. hetet, eddig egyszer voltam ultrahangon, másfél hete, 5+2-nél. Akkor két petezsákot láttak, mindkettőben sejthető szikhólyaggal, az egyik petezsák szabálytalanabbnak tűnt. Méretre jónak ítélték őket és két hcg vérvétel is igazolta a fejlődést, 3 nap alatt négyszereződött az érték.
Egy hét múlva megyek ultrahangra, de nagyon félek tőle, ugyanis nincsenek erős tüneteim. A mellfeszülés már az 5. héten enyhült, mostanában csak reggel érzem. Émelygés, hányás egyáltalán nincs, az egyedüli tünetem a fáradtság, napközben is mindig aludnom kell, napi 12-14 óra alvás biztos megvan hetek óta. Utrot szedek 600 mg-ot, lehet az okozza az aluszékonyságot.
Tudom, hogy minden terhesség más és más, de a tünetek hiánya nagyon aggaszt, főleg, hogy két vetélésen is túl vagyok.
Ikres kismamák, anyukák: van/volt köztetek olyan, akinél nem, vagy csak később jelentkeztek az erős tünetek?
Nem szabályos petezsák kikupálódott idővel?
A nőgyógyászom szerint van rá példa, hogy egy korai uh-n látott szabálytalan forma szépen tud fejlődni a későbbiekben.
Kérem olyanok ne írjanak, akik nagyon rosszul voltak, így is állandó stresszben vagyok.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!