Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerterhesség során hasonló...

Ikerterhesség során hasonló tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két nap múlva töltöm be a 7. hetet, eddig egyszer voltam ultrahangon, másfél hete, 5+2-nél. Akkor két petezsákot láttak, mindkettőben sejthető szikhólyaggal, az egyik petezsák szabálytalanabbnak tűnt. Méretre jónak ítélték őket és két hcg vérvétel is igazolta a fejlődést, 3 nap alatt négyszereződött az érték.

Egy hét múlva megyek ultrahangra, de nagyon félek tőle, ugyanis nincsenek erős tüneteim. A mellfeszülés már az 5. héten enyhült, mostanában csak reggel érzem. Émelygés, hányás egyáltalán nincs, az egyedüli tünetem a fáradtság, napközben is mindig aludnom kell, napi 12-14 óra alvás biztos megvan hetek óta. Utrot szedek 600 mg-ot, lehet az okozza az aluszékonyságot.

Tudom, hogy minden terhesség más és más, de a tünetek hiánya nagyon aggaszt, főleg, hogy két vetélésen is túl vagyok.

Ikres kismamák, anyukák: van/volt köztetek olyan, akinél nem, vagy csak később jelentkeztek az erős tünetek?

Nem szabályos petezsák kikupálódott idővel?

A nőgyógyászom szerint van rá példa, hogy egy korai uh-n látott szabálytalan forma szépen tud fejlődni a későbbiekben.

Kérem olyanok ne írjanak, akik nagyon rosszul voltak, így is állandó stresszben vagyok.

Köszönöm!

2023. jún. 15. 17:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mindenképp írd meg, hogy mit láttatok! 😊😊
2023. jún. 22. 10:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Mi volt az uh-n kérdező? :)
2023. jún. 23. 20:37
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az érdeklődést, a szabálytalanabb petezsák teljesen eltűnt, a másikban viszont egy aprócska embriót találtunk, szívhanggal. 😊 Persze még mindig nagyon korán vagyunk, úgyhogy nagyon vigyázok magamra és izgulok is, de azt hiszem ez természetes.
2023. jún. 23. 21:40
 14/21 anonim ***** válasza:
Naaaaa, nagyon szuper, gratulálok. 😊😊 úgy gondolom ha már az egyik nem egészséges inkább korán álljon le és szívódjon fel, minthogy később legyen baj és veszélyeztesse a másikat. 😊😊
2023. jún. 24. 18:15
 15/21 A kérdező kommentje:

Valószínűleg el sem indult, csak petezsák volt, sejthető szikhólyaggal, de mivel két hét alatt eltűnt, gondolom nem is igazán jelent meg az embrió.

Persze felcsillant a szemünk az ikrek hallatán és nagyon örültünk volna, de az is életünk legnagyobb csodája lesz, ha "csak" egy kisbaba születik. Nagyon bízunk benne, hogy minden rendben lesz és végre átélhetjük, milyen szülőnek lenni!

2023. jún. 24. 21:07
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"Két nap múlva töltöm be a 7. hetet"

De a Gyakorira 16 éves kor alatt nem lehet regisztrálni.

2023. júl. 10. 08:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett veled, kérdező?
okt. 9. 17:58
 18/21 A kérdező kommentje:

Szia!

A kislányom most lesz 9 hónapos, sok probléma volt a terhesség alatt, de itt van a kisbabám és ez a lényeg!

Szinte végig semmi tünetem volt, a melleim nem feszültek, nem hánytam, semmi nem volt.

okt. 19. 12:49
 19/21 anonim ***** válasza:
De jó, örülök! :)
okt. 19. 22:56
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! 😊
okt. 20. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!