Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba nemét ultrahang alapján...

A baba nemét ultrahang alapján ti felismertétek?

Figyelt kérdés

Ma voltam a 19.heti genetikai uh-on. Az egyik legjobb helyen, az egyik legelismertebb orvosnál.

Mivel a férjemmel eldöntöttük, hogy nem kérdezzük meg, mi lesz, így nem is kérdeztem meg a nemét. De nagyon sokszor mutatta a fenekét, lába közét nézegette a doktornő, a térdeit, tapacskáit stb. És én semmit nem láttam ott semmit, egyszer sem🫣

Van már egy kisfiam, és úgy emlékszem nála én is simán láttam a kis “csomagját” annyira egyértelmű volt már ebben a korban. Szerintetek jelent valamit hogy én nem láttam, vagy még most nem is látnám én, mint hozzà nem értő?

Csak mert mutatta a hüvelyk ujját, az ujjperceit is ki lehetett venni, még a szívdobogását is láttam, de a lába között semmi nem volt🫣

Őszintén, amugy tök mindegy nekünk. Mi először még egy kisfiút gondoltunk, éreztünk. Aztán nem tudom, elbizonytalaondtam. Doktornőnek is mondtam, hogy nekünk mindegy csak rendben legyen. De annyira mutogatta magát, hogy nem tudtam nem észrevenni hogy ott nincs egyenlőre, vagy legalábbis az én szememnek semmi. 😃

2023. jún. 15. 10:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam sosem szemérmeskedett, tisztán látszott, minden doki minden vizsgálaton külön kérdés nélkül mondta, hogy kisfiú :)

A 12. heti genetikain is úgy mondta a doktornő, mikor rákeresett az ominózus területre, hogy "azt hiszem, hogy ezt nem is kell magyaráznom". Tényleg nem kellett :D

2023. jún. 15. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekünk lány,mutatta is a doktornő többször végig,de hogy én ki nem vettem hogy lány,az is biztos.:D pedig néztem összehasonlítós képeket is a neten,hogy miből látni. Akkor sem láttam. Viszont ha ti ugyse szeretnétek tudni,akkor lehet amúgy se mutatta úgy a doki és pont ezért sem láttatok semmit. Viszont ha én nem akarnám tudni,nem gondolkoznék ezen.:D lehet belül még is szeretnéd, különben nem mozgatná a kíváncsiságod.
2023. jún. 15. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
25%
Igen! Az én kisfiamnak jó nagy f@sza van, jól látszik! Büszke vagyok rá!
2023. jún. 16. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!