Mire lehet számítani ha a 36 héten kiderül ultrahang során hogy 9 és 12 mm-es vese medence tágulata van a fiamnak?
Az én kisfiamnál a babamozin vették észre, onnantól a genetikára kellett vele járni, de azt hiszem, hogy 9mm volt a legnagyobb, szerencsére nem nőtt.
Születése után még nézték a kórházban, már normálisnak mondták, talán egy éves korában még rá kell nézni a biztonság kedvéért, eddig ennyi.
Nekem is azt mondták, hogy nem kell aggódnom, kisfiúknál viszonylag gyakori ez a probléma, mert nekik megerőltetőbb pisilni a méhben, ezért kinn helyre szokott jönnj. Valószínűleg magától elmúlik, de a legrosszabb esetben talán műtét kell, remélem nektek is megoldódik magától!
Az én fiamnak 6 hetesen állapították meg, 6 hó múlva kontroll, csökkent, oké ennyi. Ha lázas volt, vittünk pisit a gyerekorvoshoz, mert hajlamosabbak a fertőzésekre. De negatív lett mindig.
Nem kell izgulni rajta.
Szerintem a lepény miatt sem, pár hét és lehet hogy szülsz. Max hamarabb indítják kicsit.
"Elnézést kérek a kiborulásom miatt."
Rá se ránts, terhesen az is normális :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!