Betölöttem a 8.terhességi hetemet, az embrió koránakmegfelelően fejlődik, volt szívhang is, hallottam is, megkaptam a kis papíromat amivel el kell mennem védőnőhöz aztán vérvétel, fogászat, stb. Orvosom nem csinál genetikai UH-t, így vagy a Czeizelbe vagy az Istenhegyire megyek majd, még nem döntöttem. Kombinált teszt helyett pedig bejelentkeztem Panorama vizsgálatra, ezt két hét múlva fogják nekem megcsinálnia 10.héten. A dokim azt mondta, amint megvagyok minden vizsgálattal, akkor bő egy hónap múlva találkozzunk, akkor leszek kb. a 13.-14. héten (attól függően hogy kapok időpontot).
Szerintetek nem gond, hogy így hívott csak vissza? Sokszor olvasom, hogy más 9. meg 10.héten is jár vizsgálatra.
Teljesen jól van így. 10 hetesen mikor leveszik a vért a panorámához gyorsan ránéznek az embrióra is, hogy még mindig élő terhességről van szó. Aztán 12 hetesen mész genetikai uh-ra, aztán megint 1-2 hét múlva az orvosodhoz.
2023. jún. 9. 13:45
2/10 anonim válasza:
Teljesen rendben van, főleg, ha nem ő csinàlja a genetikait.
2023. jún. 9. 13:46
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy szerintetek így, hogy készülni fog Panorama teszt, szükséges elmennem egy magán intézményben a genetikai ultrahangra, vagy rábízhatom magam az állami ellátásra is? A kórház ahova tartozom csinál genetikai ultrahang vizsgálatot.
2023. jún. 9. 13:49
4/10 anonim válasza:
7+5 hetesen voltam utoljára uhn. Legközelebb jövő héten csütörtökön megyek. Akkor leszek kerek 12 hetes. Engem is zavar, hogy ilyen sokat kell várni. Izgulok rendesen
2023. jún. 9. 13:52
5/10 anonim válasza:
Szerintem felesleges magánban menni uh-ra ha panoramát csináltatsz.
Igen, normális, hogy ilyenkorra hívott vissza.
2023. jún. 9. 14:08
6/10 anonim válasza:
Persze, igazából minek nézegessen 2 hetente?
2023. jún. 9. 15:01
7/10 anonim válasza:
Magánba jártam, az én orvosom sem csinált genetikai uh-t. Mivel ott úgyis megnézik a babát, ő nem is ragaszkodott hozzá, hogy hozzá is menjek genetikai uh-k után. 8 hetesen megállapította a terhességet, 12 hetesen genetikai uh, és az orvosommal 16 hetesen találkoztam legközelebb.
2023. jún. 9. 15:20
8/10 anonim válasza:
Nekem csak az a kerdesem hogy minek kell fogászatra menni terhesség véget?
2023. okt. 10. 14:43
9/10 A kérdező kommentje:
Mert egy esetleges gyulladástól is vetélésed lehet.
Nem is kell, hogy tünetet okozzon.
2023. okt. 11. 12:08
10/10 anonim válasza:
Köszi a választ, csak azért kérdeztem mert én erről még nem hallottam. Bár én nem szeretnék gyereket mert nics hozzájuk türelmem se kedvem, de azért neked/nektek jó babavárást
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!