Belélegeztem a gyomírtót 11 -12 hetes terhesen az udvaron kb 5 percig. Akkor nem tudtam hogy gyomirtonak a szaga az az eros budos szag ! Ez artott a magzatnak hogy belelgeztem?
Figyelt kérdés
Osztott udvarunk van es a szomszed nem szolt csak utolag hogy gyomirtozott nagyon aggodom hogy artott a baba fejlosesenek ez hogy belegeztem! Nagyon kiborultam nem tudok megnyugodni most meg gorcsol a hasam alja2023. jún. 11. 15:52
31/38 A kérdező kommentje:
Azt irjak én viselkedtem “csunyán” ha ezt elolvassák majd többen latjak hogy ki hogyan reagalt elsore :) milyen stilusba milyen modon! Elobb pl valaki torotle a kommentjet azutan irt nekem ide hogy leirtam hogy telefonáltam az orvosnak.. ocsmany stilusba irt de latom kitrörölte Ő is belatta hogy eros volt! Egybkent ez az elso félelemem ,feszultsegem volt a terhessegem soran eddig a 11+2 het alatt ,mert megijedtem! Alapjaraton nyugodt tipusu embernek mondhatom magam de itelkeznek itt sokan ismeretlenul egy aggodo kerdesem miatt!
2023. jún. 12. 12:46
32/38 anonim válasza:
Csak jogy okosabb legyél nem tudod kitörölni a saját hozzászólásodat. Max admin törölheti.
Még jó hogy csak 1 megijedésed volt 11+2 hét alatt. Varjuk a többi okos kérdést a maradék 28+5napban!
33/38 anonim válasza:
Nekem tunt el a valaszom,valaki jelentette ,pedig semmi serto nem volt benne.leirtam,hogy nekem os volt vetelesem megsem agyalok ilyen hulyesegeken.annyit irtam,hogy az orvos biztos nevetett rajtad ebbe nem tudom mi volt a serto
34/38 anonim válasza:
Es nem irtam ocsmany stilusban es meg mindig azt mondom mint ott,hogy nekem is volt vetelesem megis normalisan hordtam ki es nevelem a gyerekem.meghogy ezzel nem segitesz senkinek,mert ha valaki megerzi a gyomirto illatat, nem fog halalra ijedni es nem ir ki hulye kerdeseket ezert
35/38 anonim válasza:
De, biztos segít valakinek, csak jusson ide és olvassa el.
Viszont ha magának nem tud segíteni, és továbbra is így viselkedik, az nagyon rossz minta a gyereknek is.
Az ilyeneknek lesznek aztán problémás gyerekei.
36/38 anonim válasza:
Nyugodj meg szívem, ettől nem lesz semmi baja a picinek.
37/38 A kérdező kommentje:
Makk egészséges kisfiam született , 6 hónapos már ❤️
jún. 18. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!