Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Belélegeztem a gyomírtót 11...

Belélegeztem a gyomírtót 11 -12 hetes terhesen az udvaron kb 5 percig. Akkor nem tudtam hogy gyomirtonak a szaga az az eros budos szag ! Ez artott a magzatnak hogy belelgeztem?

Figyelt kérdés
Osztott udvarunk van es a szomszed nem szolt csak utolag hogy gyomirtozott nagyon aggodom hogy artott a baba fejlosesenek ez hogy belegeztem! Nagyon kiborultam nem tudok megnyugodni most meg gorcsol a hasam alja

2023. jún. 11. 15:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
67%

Jól van, kérdező.

Normális ember okosan kezeli a dolgokat. Utána néz, nem csak ilyen hülye fórumokon, hanem szaklapokban.

Ezt miért nem tetted meg?

---

Most már tudod, hogy az idegeskedés árt a babának. Legközelebb egy hasonló helyzetben - tehát nem gyomirtónál, hanem valami másnál - mit fogsz csinálni?

Ezeken gondolkozz, és ne azon, hogy hogyan tudod a válaszolókat fegyelmezni.

2023. jún. 11. 19:29
 22/38 A kérdező kommentje:

Utána néztem máshol is!

Egyébként Azt írok le amit akarok és annak akinek!

2023. jún. 11. 19:33
 23/38 anonim ***** válasza:
61%

Aha.

Sajnálom szegény gyereked.

Nálad jobbat érdemelne.

2023. jún. 11. 19:39
 24/38 anonim ***** válasza:
70%
Azert remelem a gyereked korul lesz okosabb ember is nalad
2023. jún. 11. 19:41
 25/38 anonim ***** válasza:
73%

Nem csak ezzel van gond.

A kérdező nyilvánvalóan nem nézett utána semminek, különben nem viselkedne így. Tehát nem mond igazat.

Nem tanult előre a gyerekhez (hogy kell viselkedni, mit csináljon, mire figyeljen, stb).

Viszont mindenkit aláz, aki nem tetszik neki. Övé az utolsó szó és az igazság minden helyzetben.

Nem okos, viszont erőszakos.

És a legnagyobb baj, hogy nem is akar jobb lenni.

Így tényleg nem kellett volna még gyereket vállalnia.

2023. jún. 11. 19:46
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag emberek számára kapható gyomirtók között már egyáltalán nem forgalmaznak olyat ami káros hatással lehetne a magzatra.

Szóval ha csak nem valami pult alól beszerzett professzionális szer volt, bár a legtöbbje azoknak is ártalmatlan ilyen tekintetben akkor nincs miért aggódnod.

2023. jún. 12. 00:49
 27/38 A kérdező kommentje:
Felhivtam ma a magánorvost Szülész -nőgyógyasz főorvos elmondta hogy nyilvan ha nem én gyomirtoztam es nem lelegeztem be kb egy méterről akkor semmit nem àrtott a magzatnak! Ezt azért irom most le ha valaki egyszer bele esik ebbe a szituba! Akkor ne idegeskedjen! De el kell kerülni az ilyen vegyszereket! Viszont szomorúan olvasok nehány választ! Akik megkèrdőjelezik azt hogy “milyen “ kismama vagyok es milyen anyuka leszek mindezt azert mert aggódtam es nekem első gyerekem lesz, egy veteles utan ami masfel éve volt! Es igen aggódom ha olyan van ,mert féltem őt!
2023. jún. 12. 11:10
 28/38 anonim ***** válasza:
67%

Nem az a gond, hogy aggódtál, az mindenkivel megesik.

De csúnyán viselkedtél itt, ez már baj.

Arról nem is beszélve, hogy ilyen esetben az ismerethiány miatt ártasz a gyerekednek, a stressz miatt.

Ezért kérdeztem, hogy mit fogsz tenni a jövőben ilyen helyzetben, de még nem tudtál elgondolkodni rajta.

2023. jún. 12. 12:00
 29/38 anonim ***** válasza:
86%

Nem a kérdező viselkedett csúnyán. Rögtön az első hozzászóló már beszólt neki tahón. De itt folyton ez van, feltesznek egy kérdést, mire szétszedik, szidják a kérdezőket, aztán még ő is a bunkó ha ugyanilyen stílusban visszaír.

Kérdező, az a telefonszám amit írtak 0-24ben hívható, bármilyen mérgezéssel kapcsolatban félelmed van, nem fognak elhajtani, így beszólni sem, mint itt.

2023. jún. 12. 12:18
 30/38 anonim ***** válasza:
29%

Volt néhány fura válaszoló, igen.

De a kérdező egyértelműen nagyon rosszul reagált, ami azért érdekes, mert ez a gyerekének rossz.

A válaszolók elmennek, és élik tovább az életüket, nem történek velük semmi.

De ha a kérdező ilyen marad, annak a gyerek fogja látni a kárát.

2023. jún. 12. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!