Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iqos ártalmas várandósság alatt?

Iqos ártalmas várandósság alatt?

Figyelt kérdés

Én nem szívok ilyet, de a kollégáim beltérben igen, sokszor beszívom az iqosos levegőt a folyosón. Terhességemet még nem jelentettem be és még egy ideig nem is akarom, majd a genetikai eredménye után.

Ez is ugyanolyan ártalmas, mint a cigifüst, vagy azért megnyugodhatok? :(

2023. jún. 11. 13:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem muszáj elviselnie, épületen belül TILOS dohányozni. Gondolom te sem állsz meg direkt a benzinkút mellett friss levegőt szippantani, csak elviseled a benzingőzt, mert azt nem lehet kiszűrni. Ettől még nem lesz egészséges.
2023. jún. 11. 14:43
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

#11! Egészséges nem lesz, de a kérdés az, hogy ártani fog-e a gyereknek. Nem, nem jobban, mint azok, amiket "nem tud elkerülni." A szervezet nem az alapján válogat, hogy valamit el lehet-e kerülni, hanem vagy árt neki, vagy nem.

Az más kérdés, hogy szabályellenes lehet, de az ellen meg eddig is felszólalhatott volna. Miért nem tette? Lehet, eddig ő is szívta. Az, hogy ők maguktól nem változtatnak ezen a (rossz) szokáson, úgy, hogy nem is tudják, hohy terhes, nem kell csodálkozni. Baja meg nem lesz.

2023. jún. 11. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy te addig arrébb mész, mert nem bírod a szagát!
2023. jún. 11. 15:17
 14/18 A kérdező kommentje:
De nem tudok nem arrébb menni, mert a folyosón kell végig mennem a wc-ig. Nem arról van szó, hogy én ott ülnék közöttük.
2023. jún. 11. 15:36
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem szívtam semmit, de nem fogok ilyenért konfliktusba kerülni egy inflációs helyzetben, úgy, hogy feljelentem a főnökömet és utána a kirúgás fenyeget. Főleg, hogy akkor már nagyban terveztük a babát, nem lett volna jó a nyakamba kapni egy elbocsájtást ilyen miatt, mert aztán semmilyen ellátásra nem lennék jogosult.

2023. jún. 11. 15:37
 16/18 A kérdező kommentje:
Illetve mint írtam, nem is kellett annyiszor mosdóba mennem, de most kb napi 15x ki kell mennem.
2023. jún. 11. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Fú én simán arrébb állok kollégák mellől, vagy rájuk nyitom az ablakot, ha bejönnek és büdösek, akkor is ha nem vagyok terhes. Felőlem mindenki azzal mérgezi magát, amivel jól esik neki, de nem akarom a munkahelyemen ennek a szagát érezni. Ha udvariatlan tahó dolog pl halas-szagos kaját enni az irodatérben, mert mások nem akarják azt szagolni, akkor szerintem a cigi/ecigi is pont ilyen.

Nem hiszem, hogy ennyitől bajod lehet, de én nem is hagynám szó nélkül, ha meg nem foglalkoznak ezzel, akkor nem is nagyon sietnék ide visszamenni dolgozni... azért ehhez nem kell valami extra menő multihoz menni, a legtöbb noname magyar kft is képes rá, hogy ne büdös irodában kelljen dolgozni.

2023. jún. 11. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz tőle ha átmész a folyosón ahol érződik a szaga.

De mondjuk én nem vennék ott nagy levegőket, mert hányingert kapok a szagától is. Pedig terhesség előtt én is szívtam.. most már a házban nem tűröm meg. Igen elég nagy tahóság bent szívni kérdezés nélkül, mert aki nem szívja mindenkit zavar a szaga (azt is aki nem terhes), esetleg megjegyezheted hogy zavar téged.

2023. jún. 11. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!